آینازهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 عنوان خانما جراح عمومی برای هموروئید چی تجویز میکنه؟ 62 بازدید | 7 پست اینجا هر کس ی چیزی میگهمیخام بدونم خود جراح چی تجویز میکنه؟هر کی میدونه ممنون میشم بگهزایمان طبیعی داشتم.مقعد ۴تا گوشت اضافه در اورده متاسفانه🥴 اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹 1399/08/18 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بزن_تو_گوشش عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8938 اگر نشه کاریش کرد جراحیولی خودت تره بخر بذار ابپز بشه بعدبکوبش بذار روی مقعدت روزی چند بار.خودتره هم بخوری خوبه -حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔
همه_هستی_من_رومینا عضویت: 1393/02/29 تعداد پست: 7061 شوهرمن هفته قبل واسه یه نوع هموروییدش رفت جراح بعد بهش شیاف پماد انتی هیمورویید شربت لاکسی ژل و بتادین داخل اب داغ بریزه و داخلش بشینه محتاجم به دعا
آینازهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 اگر نشه کاریش کرد جراحی ولی خودت تره بخر بذار ابپز بشه بعدبکوبش بذار روی مقعدت روزی چند بار.خودتره ... فعلا دو روزه درمانمو شروع کردممیترسم خوب نشمام جی میزنمبا شیاف هموروییدبچه کوچیک دارم باید زود سروپا شم😐 اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
آینازهستم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 شوهرمن هفته قبل واسه یه نوع هموروییدش رفت جراح بعد بهش شیاف پماد انتی هیمورویید شربت لاکسی ژل و بتاد ... هم شیاف داد هم پمادشو.؟ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
همه_هستی_من_رومینا عضویت: 1393/02/29 تعداد پست: 7061 هم شیاف داد هم پمادشو.؟ اره جفتشو داده محتاجم به دعا
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1006 شوهرمن هفته قبل واسه یه نوع هموروییدش رفت جراح بعد بهش شیاف پماد انتی هیمورویید شربت لاکسی ژل و بتاد ... سلام.همسرتون لیزری عمل کردن یا سنتی؟ الان چطورن؟ دکترشون کی بود؟ خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم
دخترقشنگم عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1006 فعلا دو روزه درمانمو شروع کردم میترسم خوب نشم ام جی میزنم با شیاف همورویید بچه کوچیک دارم باید ز ... سلام.شما خوب شدید؟ نیاز به حراحی نداشتید؟ خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم