2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 220 پست
🤒🤒آخ چرا همه برعکسن😂یکی شوهر سیبیلو دوس داره شوهرش نمیذاره یکی اقلا ريشش کم در میاد یکی دوس نداره ...

دقيقااا😂😂😂من هميشه ميترسيدم كسي كه دوسش دارم كم مو و بور باشه 

دقيقا همين شد...از شانس بدم خودم موهام مشكيه  پر موعم هستم... ادم خجالت ميكشه 😂البته ليزر ميرم ولي خب پيش خودم ميگم خوش ب حالششش با اينكه مرده پشماش از من كمتره:|😂

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
منم خوشم نمیاد از ریش سیبیل.  البته به بعضیا میاد به شوهر من نمیاد به نظرم.  گرچه خیلیا به ...

منم دوست ندارم میدونی اذیت میشم آدمایی میبینم تمیز صورتشون اصلاح شده شوهرمو میبینم اذیت میشم عکسای بدون ریششو میبینم دلم براش تنگ میشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه فیلم ک مرد بازیگر صورتشو اصلاح کرده بگو وای چقدر خوبه اینجوری  فکر کن توام بزنی ریشاتو ا ...

همیشه میگم. ولی فیلمو نه حقیقتو باباشو بابامو 😂😂داداشش اما قربونش برم میگه اونا اونان من منم من دوس دارم 

حالا اگه اسی میگفت شوهرم دوست داره فلان جور باشم و خودم دوست ندارم میگفتید هر چی خودت دوست داری را ا ...

نگران نباش اینجام زدن تو پرم تایپک 8 صفحه جلو رفته 7 صفحه کمپین حمایت از ریش سبیله😂😂

دقیقا شرایط من و شوهرم را توضیح دادین 😂😂😂 البته شوهرم همیشه نمیزاره بعضی مواقع میزاره بزرگ میشه و ...

اتفاقا منو آورد بذاره خونه بابام الان اینجان دو سه روزی خواهرم بود میگه این چرا اینجوره چ وضیه سیبیلاتو مرتب کنه نمیزنه هم نزنه ولی مرتب کنه کوتا کنه یکم. چون مادر بزرگش تازه فوت شده گفتم برا خاطر مادر بزرگش صبر کرده جمعه مادر بزرگش بگذره بزنه 😂

اتفاقا آغا یمدت میگف میخوام ریش کله قندی بذارم منصرف کردم 😔😂😂. 

خوبه مال تو رفته حموم زده من التماس میکنم گلایه شکایت مهربون هر چی میگه عه دوس دارم نمیخوام یاهم یکاری میکنه آدم حرفش یادش میره آدمو جوری مشغول میکنه😂

منم دوست ندارم میدونی اذیت میشم آدمایی میبینم تمیز صورتشون اصلاح شده شوهرمو میبینم اذیت میشم عکسای ب ...

البته من بهش میگم.  خودش میدونه دوست ندارم برای همین یه مدت میذاره بمونه بعدش میره برام شیش تیغه می کنه😂😂

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
😎😎😎واقعا مرسی تایپک 11 صفحه رفته جلو تو 11 صفحه اندازه این ی کامنت راه حل موثری نبود. 😂😂

دیدم کسی به این نکته ظریف اشاره نکرد

گفتم من بگم 

شاید موثر واقع شد

🚫درخواست  دوستی  خانم _آقا ممنوع 🚫 
 دیدم کسی به این نکته ظریف اشاره نکرد گفتم من بگم  شاید موثر واقع شد    

حالا میدونی الان میبینی تو ایران این همه اسید پاشی شده اصلا پیگیری نشدن من شانسم خرابه پس فردا قانون میاد اسید پاشی ها رو پیگیری میکنن شدید اونم حکمش اعدامه😂