2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 220 پست
اینم میزنه اما نه همیشه و اونم بد غرغر من الانم ک یمدت کلا سیبیل نمیزنه فقط ريشش بد الان چن وختیه ری ...

وای سبیل 😂😂😂 من اصلن نمیزارم بزاره دوتا داماد بزذگ مون سبیل دارن بسه 😂😂 البته اونا ريشش شون میزنن اما تو عمرم بدون سبیل  ندیدم شون 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
وای سبیل 😂😂😂 من اصلن نمیزارم بزاره دوتا داماد بزذگ مون سبیل دارن بسه 😂😂 البته اونا ريشش شون میز ...

اعصابم خرابه منم از سبیل خوشم نمیاد حداقل برا مردای بالای 35 خوبه آخه این هنوز 26 سالشه🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان که میکنم من چن وقته صبر کردم همه راهت رفتم اینم روش. ولی نزنه چی😐

یه هفته ای کیزنه به شرطی که واقعا ازادش بذاری و بپذیری که شوهرت ریش رو دوشت داره قلبا و بدون هیچ چشم داشتی ازادش بذاری بدون اینکه ازار رفتاری کلامی یا حرکتی ببینه ازت

از اینجا هم شروع کن برو ببوسش و بگو چه با ریش و چه بدون ریش دوستت دارم عشقم

و هرگز دیگه پیشش از این موضوع حرف نزن

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
اعصابم خرابه منم از سبیل خوشم نمیاد حداقل برا مردای بالای 35 خوبه آخه این هنوز 26 سالشه🤦‍♀️

وای کوچیک هست که😂😂 من و شوهرم 12 ساله عقد و ازدواجیم وقتی شوهرم مشغله کاری زیادی داره اصلاح نمیکنه یا میخاد ریش پروفسوری بزاره که یه سه سالی بعضی وقتها اینجوری میشه 😂😂😂 اما شوهر شما هم سن وقتی ما ازدواج کردیم اول جوانیش هست نزارش که عادت میکته بعدا بدتر میشه 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
مطمعنی جواب میده. اون که مصمم تر میشه با این حرفا 

حتما میزنه

اون ریش براش مطرح نیست

تو براش مطرحی

شروع کن از همین لحظه

برو ببوسش و تصمیم بگیر دوستش داشته باشی با همین ریش

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
دست رو دام نذار ک خونه‌ 😭

عزیزم درست میشه با نرمش و حوصله خودت 

حتما میزنه اون ریش براش مطرح نیست تو براش مطرحی شروع کن از همین لحظه برو ببوسش و تصمیم بگیر دوست ...

اوکی رفتم بد ی هفته خبرت میکنم هر چی شد و هر کاری کردم‌ نتیجه کارتوببینی وای ب حالت برعکس جواب بده😂😂😂شوخی کردم اخریو 

اوکی رفتم بد ی هفته خبرت میکنم هر چی شد و هر کاری کردم‌ نتیجه کارتوببینی وای ب حالت برعکس جواب بده😂 ...

برو به سلامت

خیالت تخت تخت

حتما جواب میگیری