2777
2789
عنوان

به مشکل عجیب تو رو خدا خانوما ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 220 پست
خوش به حال عروسات چه مادرشوهر فهمیده ای دارن اونوقت مادرشوهرمم میاد تو روی من وایمیسته میگه حضرت مری ...

🤣🤣🤣🤣🤣 کلاس توجیحی براش بزار 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شرایط من و شوهرم را توضیح دادین 😂😂😂 البته شوهرم همیشه نمیزاره بعضی مواقع میزاره بزرگ میشه و دقیقا 15 سال سن شو بزرگتر نشون میده و خیلی بد میشه و متاسفانه هر وقت میخواییم بریم خونه پدرم این حالتی هست تیپ اسپرت و تی شرت های کلاسیک و ریش و پشمش اسلامی با هم جور نمیاد 😂😂😂این سری میخاست از این ریش بزرگ های مثلثی هست جوان ها میزارند تا سر ناف شون میاد میخاست از این ها بزاره گذاشت خیلی بلند شد  🤣🤣🤣🤣دو هفته پیش  رفتیم خونه پدرم دختر داییم بهم گفت چرا اینهمه پیر شده مگه اذیتش میکنی گفتم ژیلت تموم کرده 😂😂😂😂برگشتیم از سر لج بهش گفتم هر وقت ریشت میاد بیرون  ازت بدم میاد وکلا بصورت ناخودآگاه چشمم میره سمت مردهایی که دو تیغه کردن😂😂😂 اونم باناراحتی و یه حالت متعجب گفت چرا تا حالا بهم نگفتی 😂😂😂 برگشتیم رفت حموم سه تیغه کرد 🤣🤣🤣🤣

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خوش به حال عروسات چه مادرشوهر فهمیده ای دارن اونوقت مادرشوهرمم میاد تو روی من وایمیسته میگه حضرت مری ...

یا ابولفضللل😂😂😂😂حالم خیلی بد بود مرسی که هستی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
گذاشتم میگه تو میخوای به من یاد بدی من بیشتر میدونم یا تو 😐

😄

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها ی سوال 

شرمنده 

ایا عملکرد سایت اومده پایین یا نت ضعیفه؟

من سی بار باید بزنم تا بیام تاپیکا رو ببینم امروز اینجوری شده

واي اين از منم موهاش كمتره... بخدا همش ميگم خوش بحالش موهاي دسش انقد كمرنگن😂... حالا من نزنم ...

🤒🤒آخ چرا همه برعکسن😂یکی شوهر سیبیلو دوس داره شوهرش نمیذاره یکی اقلا ريشش کم در میاد یکی دوس نداره طرف پشمالوعه😂😂این چ وضیه سلیقه ها قاتی پاتی شده 😂

😂😂😂وای خدااا قاتی پاتی شد اصلا

😂