jomy مدیر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 عنوان داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره | مشاهده متن کامل بحث + 9499 بازدید | 222 پست داداشم این دوسال خیلیییی خوند میخاست داروسازی بیار الانم هم داروسازی اورد هم پزشکی ولی پردیسو ازاد شهریشم ۲۰ ملیونه 1399/08/18 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_کی عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 7162 نه من انقد تو مخش میخونم تا دکتر بشه😅 چیه بابا انسانی و ارایشگری😑 خودت رشتت چیه چکاره ای شوهرت چطور؟ بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
monihalw عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 5433 نه من انقد تو مخش میخونم تا دکتر بشه😅 چیه بابا انسانی و ارایشگری😑 بلایی ک سر من اومد سر بچت نیار
فورسپس عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3657 دارو خوبه یا دندون عزیزم؟ بستگی به علاقه داره عزیزم هر دو خوبن یکی همش درس تیوری و سخت داره یکیش کار عملی سخت یکیش در اینده کلر فیزیکی سخت نداره یکیش در اینده کارعملی سنگین داره اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
medaderangi عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1394 ارزششو که داره ولی اصلا پزشکیم نمیخاد داروسازی دوس داره جای دورم بابام اجازه نداد وا چجور میخواست بفرسته خارج
jomy مدیر استارتر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 شهرای دور نمیاورد دولتی؟؟؟! آخه رتبشم خوب شده چرا انگار سیستان بلوچستان دولتی میورد
niknaaz عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 13043 همینو بگو بدم میاد ازادی رو از بچه ها میگیرن تا تمام کارایی که خودشون نکردن اون طفل معصوما بکنن ... من صلاح بچمو میخوام..کاش مادر منم بزور میفرستاد تا من دکتر بشم🤗
گل_اردیبهشتی عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 4891 ارزششو که داره ولی اصلا پزشکیم نمیخاد داروسازی دوس داره جای دورم بابام اجازه نداد داروسازی که بازارکار آنچنان خوبی نداره...واقعا ارزششو نداره اینهمه خرج کنی...کاش پزشکی راه دورو زده بود؛ معقولانه تر بود
lifeee عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 560 اخه عزیزم چجوری کتر کنه من خودم دندون میخونم خواهرم دارو قشنگ در جریانم چقد درسا سنگینه وقت برا درس ... عجب...پس بااین تفاسیر اصلا نمیشهدولتی میخونین شما
فورسپس عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3657 چهار ترم اول میتونه عزیزم ولی درآمدش کم هست و اگه بخوام میتونه من خودم دانشجو پزشکی هستم درسا ... والا خودمن دوران علوم پایه از 8 صب تا 6 عصر کلاس داشتم کی میشد رف کار کرد اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
jomy مدیر استارتر عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 72 وا چجور میخواست بفرسته خارج با ازمونای ورودی دختر عمومم رفت ولی اون باباش مایه دار بود با رتبه ۳۰۰۰ فرستادش خارج
sdf98 عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 879 والا خودمن دوران علوم پایه از 8 صب تا 6 عصر کلاس داشتم کی میشد رف کار کرد منم😑
گیسوگلابتونم عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 16509 وای خدا کنه دختر منم در اینده داروسازی قبول شه.الان یکسالشه😍براش بیمه عمر زدیم.پس اندازم داریم میکن ... انشالله نظر دخترتون هم باخودتون یکی بشه ولی زیاد توفشار نذارینش شاید علاقه ش به رشته دیگه بود بعدحتی اکه داروسازی هم بخونه علاقه نداره وموفق نمیشه یا رب العالمین
ملکه_کی عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 7162 خوب هرکی رتبه ش روزانه نمیخوره پردیس میزنه از نظر مدرک اره فرق نداره ولب اینقدر پول میگیرن پدر طرفو ... ولی اینجورم نیست که تفاوت انچنان داشته باشهمثلا ورودی ما آخرین رتبه روزانه ۳۰۰ بود و آخرین رتبه پردیس ۷۰۰ بود تفاوت این دوتا بیشتر یکی دو تست توی کنکور نیست بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|