2777
2789
عنوان

داداشم داروسازی پردیس قبول شده ولی بابام پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9499 بازدید | 222 پست
اخه عزیزم چجوری کتر کنه من خودم دندون میخونم خواهرم دارو قشنگ در جریانم چقد درسا سنگینه وقت برا درس ...

عزیزم شمارتبت چندبود

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این حرفا چیه پردیس انقدر دیگه طرفدار داره که فرق انچنان با روزانه نداره

خوب هرکی رتبه ش روزانه نمیخوره پردیس میزنه از نظر مدرک اره فرق نداره ولب اینقدر پول میگیرن پدر طرفو درمیارن

یا رب العالمین
وای خدا کنه دختر منم در اینده داروسازی قبول شه.الان یکسالشه😍براش بیمه عمر زدیم.پس اندازم داریم میکن ...

از الان واسش نسخه نپیچ ببین خودش چی میخواد

شاید به ریاضی یا انسانی علاقه داشت

شاید اصن به ارایشگری علاقه داشت

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
۱۸۰۰

پزشکی یا دندون جاهای دورتر قبول میشد یا میتونس سهمیه بومی رو بزنه درس خوندن حتی پزشکی ارزش پول خرج کردن نداره

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
همین 20 میلیونو هزینه ی کلاس خصوصی کنه؛ شاید سال دیگه دولتی آورد..برا پردیس و آزاد دیر نمیشه... شوخ ...

میدونی تو این دوسال پدرش در اومد تا اومد پزشکی بیاره 

یکی از فامیلامون رتبه پسرش ده هزار شد دو شب جشن گرفتن براش 

اخه پزشکی انقد سنگیه چحوری کار کنه کی به درسش برسه یک واحد بیوفته میشه یک میلیون 300 

چهار ترم اول میتونه عزیزم 

ولی درآمدش کم هست و اگه بخوام میتونه من خودم دانشجو پزشکی هستم درسا خیلی سخته ولی خوب دلم برا واداشت میسوزه کاشکی بابات میتونست بفرستش

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
از الان واسش نسخه نپیچ ببین خودش چی میخواد شاید به ریاضی یا انسانی علاقه داشت شاید اصن به ارا ...

نه من انقد تو مخش میخونم تا دکتر بشه😅

چیه بابا انسانی و ارایشگری😑

پزشکی یا دندون جاهای دورتر قبول میشد یا میتونس سهمیه بومی رو بزنه درس خوندن حتی پزشکی ارزش پول خرج ک ...

ارزششو که داره ولی اصلا پزشکیم نمیخاد داروسازی دوس داره جای دورم بابام اجازه نداد

از الان واسش نیخه نپیچ ببین خودش چی میخواد شاید به ریاضی یا انسانی علاقه داشت شاید اصن به ارایشگری ...

همینو بگو بدم میاد ازادی رو از بچه ها میگیرن تا تمام کارایی که خودشون نکردن اون طفل معصوما بکنن 

ببین فعلا دانشگاه‌ها آنلاین شده معلوم نیست تا کی ولی احتمالا سال آینده هم همینه بنظرم بره ولی میتون ...

اره بابا ارزششو داره بابام گف جورش میکنم