داشتم یه برنامه نگاه میکردم توش می گف واسه حادثه منا همین حدود آدم از دست رفتن چقدر حرص خوردیم الان روزانه برای کرونا نزدیک همون عدد میمیرن انگار نه انگار 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تقریبا هر دو روز یک ملیون ایرانی شایدم بیشتر خیلیا هم میمیرن ولی ثبت نمیشه
هر دو روز ۱ میلیون 😐ما مگه چند میلیون هستیم ؟۸۱ میلیون اگه قرار باشه اینجوری بمیرن که الان یعنی نصف شدیم ۴۰ میلیون شدیم دیگه تا این حد بزرگش نکنید الکی شاید اینا میگن ۴۶۰ نفر ۱۰۰ نفر بیشتر از این باشه ولی دیگه میلیونی نیست 😑
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
لعنت خدا بر کسایی که تو این وضعیت میرن مسافرت یا عروسی میگیره .
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.