2777
2789
عنوان

۴۶۰نفر فوت کردن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 47 پست
مامان دوست منم فوت کرده اما چون هنوز جواب ازمایشش نیومده بوده جزو امار فوتی کروناییا محسوب نشده

قبل کرونا هم هر روز مرگ داشتیم الان عادت شده هر کی میمیره میگن کرونا داشته نگفتن😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز پیش رفتم سوپری 

یه آقایی بدون ماسک داخل بود خیلیم سرفه میکرد بدون ماسک بود حالا از اونروز من چهار پنج روزه خیلی قفسه سینم درد میکنه نمیدونم کروناست یا چی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ریاضیاتت داغونه هر دو روز هزار نفر هر چهار روز دوهزار نفر 

من نگفتم ایشون گفتن هر دو روز یک میلیون 😐منم گفتم اللن اگه میلیونی مرده بودیم باید نصف شده باشیم 😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
قبل کرونا هم هر روز مرگ داشتیم الان عادت شده هر کی میمیره میگن کرونا داشته نگفتن😑

ن عزیزم کرونا بوده ریه اش درگیر شده

چن روز ای سی یو بستری بود 

دیروز صب فوت کرده

حتی نزاشتن خانوادش ببینتش

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
خب این کارهارو میکنم چه کمکی کرد؟؟ هنوز که آمار همونه هر روز بیشتر میشه😭

هرکس از خودش شروع کنه شما رعایت کن اگه هرکس خودش رعایت کنه آمار میاد پایین

وقتی میگین این همه آدم بدون ماسک  میرن این همه آدم میرن جاده شمال همین میشه دیگه 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
زدم هزار اشتباه نوشته بودم😉

ترسیدم فکر کردم نصف شدیم خبر ندارم 😐😐😁

عزیزم خدانکنه باشه اما برو دکتر نذار دیر بشه

رفتم گفتم فقط قفسه سینم درد میکنه فقط همین هیچ علائمی ندارم دکترم ازیترومایسین داد پنج تا خوردم فایده نداشته اصلا

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ده روز پیش رفتم سوپری  یه آقایی بدون ماسک داخل بود خیلیم سرفه میکرد بدون ماسک بود حالا از اونر ...

ماسک 😐اونی که مریض میشه دیگه ماسک رو میندازه بیرون میگه من گرفتم بزار هر کی دیگه بگیره بگیره دیگه به من چه 😐😑😑کجای کاری خواهر انتظار داری ماسک بزنه بیاد سوپری😞

فقط عروسی عروسی عروسی 😫😫😫 غیر قابل باوره برام با این همه استرس مگ میشه شاد بود 

کجای کاری 

بخدا هفته پیش عروسی گرفته بودن شلوغ. نه ماسکی .

اگه رسم بندری ها رو بدونی  می فهمی چی میگم. مثل قبل کرونا گرفته بودن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ن عزیزم کرونا بوده ریه اش درگیر شده چن روز ای سی یو بستری بود  دیروز صب فوت کرده حتی نزاشتن ...

با ایشون نبودم کلی گفتم چون شنیدم هر کی میمیره میگن احتمالا کرونا داشته ها