2777
2789

بچه ها من یه عملی انجام دادم( پروتز)

حالا یه اشتباهیی کردم از سر ناچاری به دوستم گفتم چون تو دوران نقاهتم بودم و 1 ماه نمیتونستم برم بیرون.. 

حالا هرموقعه منو میبینه میگه پلاستیکی چطوری؟؟ 😐

یا میگه عملیه کی بودی؟؟ 😕

یا جلو شوهرم برمیگرده میگه توکه عملیی بدرد نمیخوری 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من باهاش قطع ارتباط کردم ولی الان گاهی زنگ میزنه یا پیم میده از این الفاظ استفاده میکنه  به نظرتون چطوری باش برخورد کنم که ناراحت نشه؟؟؟ 🙁🙁🙁تازه ناراحتم هست از اینکه باهاش سرد شدم،😑و همه جا گفته من بی معرفتم😕

لطفا برای من طلب بخشش کنید

کجا رو پروتز کردی😉😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ک خوشت نمیاد از حرفاش

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

نمی‌دونم 

ولی از نظر من زیبایی غیر طبیعی به آدم اعتماد به نفس واقعی رو نمی‌ده 

زیبایی طبیعی حتی کم خیلی شیک تر هست

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
نمی‌دونم  ولی از نظر من زیبایی غیر طبیعی به آدم اعتماد به نفس واقعی رو نمی‌ده  زیبایی طب ...

چقد شبیه دوستم صحبت میکنی به من خیلی اعتماد به نفس داده عزیزم خیلیم راضیم خداروووشکررررر

یبار اگه رک وراست بهش میگفتی بدت میاد بهتر بود .....ولی اینکه جلو شوهرت میگه تو عملی دارد نمیخوای نش ...

عزیزم یه سری ادم واقعا نمی خوان بفهمن من الان گفتم به این واضحی تو این تاپیک بالاترو بخون اومده چی میگه بعضیا واقعا نمی خوان بفهمن... سینه عزیزم