2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست
تجربه طبیعی ندارم نمیتونم نظر بدم راجبش ولی سزارین بینهاااایت عالی بود واسه من

بعدش اذیت نشدی؟؟

خواهر شوهرم سزارین شد بعدش کلی اذیت شد تا دو سه ماه گفت جای بخیه هام درد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زایمان طبیعی بدون دردا چیه؟🤔کسی میدونه همینا که میگن بی حسی میزنن تو کمر ولی بچه طبیعی میاد😑

همش چرته درد تحمل میکنی اخرش که دیگه دردات زیاده بچه میخواد بیاد میزنن وگرنه همون درد رو تحمل میکنی

این زایمان طبیعی بدون دردا چیه؟🤔کسی میدونه همینا که میگن بی حسی میزنن تو کمر ولی بچه طبیعی میاد😑

زایمان اپیدورال

من ب دکترم گفتم انجام میدی گفت ن😐

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
سزارین خوبه اینا ک میرن طبیعی خیلی اسکلن چرا باید ی آدم عاقل اونجارو داغون کنه ،مهم ترین چیز تو زندگ ...

وا. اسکل چیه. ب نظر هم احترام بزاریم دوست عزیز. 

طبیعی وقتی میرن جای خوب با دو بخیه اوکی میشن. ن ک شکمشون چندییین بخیه با رد دائمی بمونه.. هرکس ی چیزیو مدنظر قرار میده. توو کشورای پیشرفته هم ترجیح ب طبیعی هستش. اما خب ن توو بیمارستان دولتی ک امکانات عالی نیست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بعدش اذیت نشدی؟؟ خواهر شوهرم سزارین شد بعدش کلی اذیت شد تا دو سه ماه گفت جای بخیه هام درد میکنه

آدمی ک بد زخم باشه طبیعی ام بره بخیه هاش درد میکنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
همش چرته درد تحمل میکنی اخرش که دیگه دردات زیاده بچه میخواد بیاد میزنن وگرنه همون درد رو تحمل میکنی

اها خو.دختر عمم گفت در موردش زیاد تحقیق کردم بدون درده و فلان😄

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

وای طبیعی وحشتناکه 

من سزارین بودم اگر صدتا بچه هم بیارم بازم سزارین انتخاب میکنم

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...