2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست

هر کدوم یه مزیتهایی داره البته سزارین ضرر بیشتری دلره ولی خوب توی کشور ما جا افتاده دختر خاله من توی کشور سوییس زندگی میکنه حتی برای زایمان ۲ قلوهاش بهش اجازه سزارین ندادن از ماه ۴ کلاسهای زایمان شرکت میکرد ورزشهای لگن انجام میداد و ۲ قلوهاشو طبیعی زایید الان هم انگار نه انگار که زایمان کرده هیکلش مثل قبل از زایمان با اینکه ۲ قلو زایید ولی با سزارین واقعا هیکل بد میشه البته من خودم سزارین کردم الان شکم ندارم ولی خیلی عذاب کشیدم تا شکمم رفت تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان اپیدورال من ب دکترم گفتم انجام میدی گفت ن😐

خو کلا بدون درده؟یا دردا رو باید بکشیم موقع در اومدنش بی حسی میزنن؟

چجوریع

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببين عزيزم من تجربه زايمان طبيعي رو ندارم نيمتونم در موردش نظر بدم

خودمم يدونه بچه دارم سزارين زايمان كردم هزار بار هم برگردم عقب بازم سزازين ميكنم

چون دردش لحظات خيلي سختش همون موقع هست كه ميخوايي براي بار اول از تخت بيايي پايين و يدور راه بري اونم در حد ١٥ دقيقه شايد درد بكشي كه ١٥ دقيقه واقعا چيزي نيست 

همون موقع هم پمپ درد بهت وصله هم ميارن سريع برات شياف ضد درد و امپول ضد درد استفاده ميكنن كه برات قابل تحمل بشه

بعدش ديگه درداش واقعا خيلي خيلي قابل تحمله مثلا موقع راه رفتن تا چند روز جاي بخيه هات درد ميگيره در اون حد

من سه روز بود زايمان كردن بودم با ماشين رفتم يه شهر ديگه دو ساعت رفت دو ساعت برگشت

١٠ روز هم بود زايمان كرده بودم رفتم خريد

من پسرم دوسالشه هنوز ک هنوزه درد میکنه!گاهی میخاره گاهی میسوزه یکبارم بعدش عمل شدم باز

منم هنوز جا بخیم درد میکنه چهارماهه زایمان کردم البته اولی هم سز بودم چندروز پیش اومدم حلقه بزنم ر...ی...د...م به خودم 

یک عدد عمه فحش خور هستم😒
وا. اسکل چیه. ب نظر هم احترام بزاریم دوست عزیز.  طبیعی وقتی میرن جای خوب با دو بخیه اوکی میشن. ...

عزیزم طبیعی خیلی سخته من دیدم ک به طرف فوش میدادن میگفتن خفه شو داد نزن خیلی ترسیدم شاید جای دیگه خوب باشه ،الان روش جدید برش زیر خط بیکینی اصلا هم ردش معلوم نیست یعنی شکم منو اگه ببینی تشخیص نمیدی کجاس

معلومه سزارین خوبه 

اگه دوست داری بعد  طبیعی بری عمل زیبایی و چند ساعت درد بکشی بچه به دنیا بیاد برو طبیعی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

سزارین خوبه اینا ک میرن طبیعی خیلی اسکلن چرا باید ی آدم عاقل اونجارو داغون کنه ،مهم ترین چیز تو زندگ ...

عزیزم بهترم میتونستی حرف بزنی شاید شما یا خیلی دیگه بدنتون کشش طبیعی نداشته یا نخواستید که به خودتون مربوطه .من طبیعی بودم بدون آمپول فشار .فقط دوساعت درد .جدا از اونم نه رحمم گشاد شد نه زیباییش از بین رفت 

هر کدوم یه مزیتهایی داره البته سزارین ضرر بیشتری دلره ولی خوب توی کشور ما جا افتاده دختر خاله من توی ...

داری میگی سویییییییس خواهر من .که قبل تولد بچه کامل تحت پوشش مالی قرار میگیره 

یک عدد عمه فحش خور هستم😒