2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خوبه یا سزارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه ب تجربه اطرافیانم، طبیعی.  البته توو بیمارستان عالی و دکتر خوب. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من دردای طبیعی رو تا 8 سانت کامل کشیدم بعد سزارین شدم

تازه با اپیدورال

فقط میخوام بگم سزارین عشقه، من اصلا بعدش درد نداشتم، اصلااااا، بعد که به هوش اومدم بعد یک ساعت پاشدم خودم تنها رفتم دستشوبب

من هنوز از دعوای اون روزی سر سز یا طبیعی پارا پوره م  سزارینیا من باهاتونم :/

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

سزارین.اصلا طبیعی نکن یه مشت دانشجو ریختن تو این بیمارستانا فقط انگولکت میکنن تا بچت به دنیا بیاد

وای من سه چهار ماه پیش زایمان داشتم یه زنه طبیعی بود انقد دادو بیدادمیکرد پیرو پیغمبر رو صدا میکرد التماس میکرد .من سزارین بودم داشتم سکته میکردم از شنیدن صداش 

یک عدد عمه فحش خور هستم😒