2777
2789

این آخریش بچه مو بردم سونو تموم شد به دکتر گفتم جای نگرانیه گفت من مسئول جواب دادن به تو نیستم ویزیت و به کس دیگه میدی جواب مو از من میخوای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وحشی شدن مردم!دکتر سونوگرافی معمولا نظر خودشو میگه تهشم میگه به دکترت نشون بده این چرا پاچه گرف ...

جالبه که سرِ پول هم پاچه گرفته! یکی نیست بهش بگه احمق دو و نیم میلیون کمه که زیر لفظی هم میخوای؟!! 

مرده شور درسی که خوندن رو ببره وقتی اخلاق حرفه‌ایشون زیر صفره.

جالبه که سرِ پول هم پاچه گرفته! یکی نیست بهش بگه احمق دو و نیم میلیون کمه که زیر لفظی هم میخوای؟!! م ...

یه زمانی بنگاهی و املاکی و امثالهم کاسب بودن الان دکترا از همه کاسب تر شدن هدفشون فقط پوله جون مردم قد سیب زمینی براشون ارزش نداره

یه زمانی بنگاهی و املاکی و امثالهم کاسب بودن الان دکترا از همه کاسب تر شدن هدفشون فقط پوله جون مردم ...

دقیقا، بنگاهی و دلال و حتی قاچاق‌چی شرف داره بهشون. الان بی اخلاق ترین ها شده ن دکترا و وکلا!

دقیقا، بنگاهی و دلال و حتی قاچاق‌چی شرف داره بهشون. الان بی اخلاق ترین ها شده ن دکترا و وکلا!

دقیییقا!چون معمولا کسی که به این دو قشر مراجعه میکنه کارش گیره ناچاره ایناهم حسابی میدوشنش

اسی انشاا... به زودی از نگرونی در میای، درکت میکنم، باور کن این غدد لنفاوی حداقل یه بار هم که شده دمار از روزگار هر مادری درآورده.

خیلی دلایل ساده هم داره، اغلب فقط عفونت ویروسی یه، حتی تا ماهها هم می‌مونه و آدم دیوونه میشه از نگرونی. 

ولی این وسط واقعا دکترایی مثل این یارو، به نظرم حتی گناه مرتکب میشن. همین که یه مادر رو عمدا میذارن تو نگرانی و براشون اصلا مهم نیست، مطمئن باش تقاص داره.

اسی انشاا... به زودی از نگرونی در میای، درکت میکنم، باور کن این غدد لنفاوی حداقل یه بار هم که شده دم ...

مرسی عزیزم . بخدا که جوابشو فقط و فقط بخاطر بچه م ندادم. هرجا بردم گفتن اصلا بچه رو سونو نمیکنیم.