2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تبخال مثبت شد؟

ویروس داشتم اما غیرفعال بود زخم‌نکرده بودم ک یمدت تحت درمان بودم بعدک ازمایش دادم ویروس ازبین‌رفته بود.دکترم‌گف ازینک‌زود فهمیدی جای شکرداره.اماهرسال باید پاپ‌اسمیر بدم.

من‌عفونت زود زود میگرفتم رفتم‌پاپ اسمیر دادم فهمیدم ویروس تبخال دارم ازنوع خطرناک ک فعلن تاثیرنذاشته ...

سلام گلم خوبین جواب تست ویروس شناسی من اومده اچ پی وی 66مثبت تا شنبه بعد نمیتونم برم دکتر یه پرستار گفت بهم 66یعنی تبخال تناسلی من درد و اینا ندارم در ضمن سین یک شدم خواهش میکنم منو راهنمایی میکنید واقعا66یعنی تبخال تناسلی؟قابل درمانه؟سین یک چی؟

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
من‌عفونت زود زود میگرفتم رفتم‌پاپ اسمیر دادم فهمیدم ویروس تبخال دارم ازنوع خطرناک ک فعلن تاثیرنذاشته ...

خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدین خیلی نگرانم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
سلام گلم خوبین جواب تست ویروس شناسی من اومده اچ پی وی 66مثبت تا شنبه بعد نمیتونم برم دکتر یه پرستار ...

عزیزم‌چن تا سین داریم sin1  تاsin3.بذا برات دربیارم میفرستم‌برات.نترس منم اولاش خیلی وحشت کرده بودم فقط  باید دکترت خوب باشه.اگ رشت باشی میتونم بهت بگم‌کدوم دکتربری

عزیزم‌چن تا سین داریم sin1  تاsin3.بذا برات دربیارم میفرستم‌برات.نترس منم اولاش خیلی وحشت کرده ...

من رشت نبستم عزیزم یکی از شهرهای جنوبی .عزیزم اچ پی وی 66یعنی چی؟یعنی تبخال تناسلی؟

خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدین خیلی نگرانم

میخوام‌باهات رک باشم اما اصن‌نترس.چن‌نوع ویروس خطرناک داریم چن نوع کم خطر ک ویروس پرخطر اگ درمان نشه منجر ب سرطان‌رحم‌میشه ک البته قابل درمان و کنترله.واسه شما نوشته ۶۶ینی جزو ویروس خطرناکه واسه منم نوشته بود ۱۶و۱۸ ک اینا جزو ویروس خطرناکن البته واسه من ازواسه شمام خطرناکتره.حالاباید بدونی تا چ حد رشد داشته ک برات نگا میکنم.اگ بازم سوالی داری بپرس

من رشت نبستم عزیزم یکی از شهرهای جنوبی .عزیزم اچ پی وی 66یعنی چی؟یعنی تبخال تناسلی؟

گفتم‌ک تبخال با زگیل هیچ فرقی نمیکنن مهم اون ویروسه ک بهت توضیح دادم

منم خیلی میترسیدم اما یکم‌مطالعه کردم اروم شدم.بهتره درمورد بیماریت بدونی