بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویروس داشتم اما غیرفعال بود زخمنکرده بودم ک یمدت تحت درمان بودم بعدک ازمایش دادم ویروس ازبینرفته بود.دکترمگف ازینکزود فهمیدی جای شکرداره.اماهرسال باید پاپاسمیر بدم.
سلام گلم خوبین جواب تست ویروس شناسی من اومده اچ پی وی 66مثبت تا شنبه بعد نمیتونم برم دکتر یه پرستار گفت بهم 66یعنی تبخال تناسلی من درد و اینا ندارم در ضمن سین یک شدم خواهش میکنم منو راهنمایی میکنید واقعا66یعنی تبخال تناسلی؟قابل درمانه؟سین یک چی؟
دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
میخوامباهات رک باشم اما اصننترس.چننوع ویروس خطرناک داریم چن نوع کم خطر ک ویروس پرخطر اگ درمان نشه منجر ب سرطانرحممیشه ک البته قابل درمان و کنترله.واسه شما نوشته ۶۶ینی جزو ویروس خطرناکه واسه منم نوشته بود ۱۶و۱۸ ک اینا جزو ویروس خطرناکن البته واسه من ازواسه شمام خطرناکتره.حالاباید بدونی تا چ حد رشد داشته ک برات نگا میکنم.اگ بازم سوالی داری بپرس