2777
2789
عنوان

پسر داییم پرستاری قبول شده اما

272 بازدید | 18 پست

پسر داییم خیلی زرنگ بود درسش کلی هم من باهاش دعوا داشتم تابستون سال کنکورش که بشین عین ادم بخون سال اول بری ولی اون فقط براب نهایی خوند و میگفت امسال برا نهایی میخونم و میمونم پشت کنکور و فلان...اما خب تراز نهاییش بالا بود و رتبش ۵ هزار شد تو منطقه

کلی خونوادش دعواش کردن بمون بخون برا دندان اما اون مگیفت پدرم شرایط مایش اوکی نیست و دوست دارم برم یه رشته سبک ۴ ساله که زود به درآمد برسم 

خلاصه زنداییم یه خواهر زاده داره دختر هست پارسال پزشکی قبول شد...من چند ساله پشت کنکورم و واقعا رتبمم هیچوقت بد نشد فقط پزشکی میخواستم و نشده تا حالا...اون زنداییم جوری بهم تیکه میندازه که فلانی نه کتاب زیاد خرید نه فلان ...نه توقع داره...انگار من از پول اون خرج کردم و نشده...یا مقلا وقتی کنار همیگ جوری به اون دحترام میزاره و منو آدم حساب نمیکنه که حسشم تا مدت ها منفی میشه...خیلی خیلی قلبمو میشکست با رفتارش...یه بار با خواهر زادش نشسته بودیم ...به اون گفت عزیزم اونجا نشین اذیت میشی بیا اینور...انگار من هویچ بودم

موقع انتخاب رشته برای پسر داییم هم محل سگ به من نذاشتن و اون دخترو مسئول کردن کدرشته بچینه (منم چند ساله انتخاب رشته کردم و دیگ وارد شدم)

الان پسر داییم زنگ زده میگه به من که چرا موقع انتخاب رشته بهم نگفتی فیزیوتراپی و بینایی سنجی انتخاب کنم من سال اولم بود نمیدونستم این رشته ها هم امکان داشته بیارم...و کلی بهم عذاب وجدان داد...گفتم بهش که فک کردم خودت کامل تحقیق کردی با دختر خالت...میگفت نه من اصلا اطلاع نداشتن و من الان کلی عذاب وجدان گرفتم و ناراحتم براش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عذاب وجدان ندارهعصر حجر که نیست میخواست تحقیق کنه

شرایط مالیش جوری نبود مشاور بگیره

منم دیگ وقتی رفتارای مامانشو میدیدم دلگیر میشدم سمتش نرفتم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا عذاب وجدان بگیری

چون اون بلد نبود

نمتونست مشاورم بگیره شرایط مالیشون خوب نست

منم دلگیر بودم از مامانش اصلا کاری بهش نداشتم

اصلا هم عذاب وجدان نگیر عزیزم تو مقصر نیستی مقصر خودشونن‌ با رفتاراشون

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چون اون بلد نبودنمتونست مشاورم بگیره شرایط مالیشون خوب نستمنم دلگیر بودم از مامانش اصلا کاری بهش ندا ...

اگه میخواست بهت میگفت الانم بره یقه دختر خالشو بچسبه بعدشم با ۵ هزار اینارو نمیوورد البته امسالو نمیدونم ظرفیت پزشکی رفته بالا شاید میوورد ولی درصد خیلی پایین

والا اینستا پره تبلیغ واسه تمام رشته ها

اصلا پای زر هاشونم نشینی گذری رد شی میبینی کدوم بهتره

و لیست کردن رو پیج

همه جا هس

چقدر باید اسکل باشه اونا رو هم ندیده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه