2777
2789
میخوام‌باهات رک باشم اما اصن‌نترس.چن‌نوع ویروس خطرناک داریم چن نوع کم خطر ک ویروس پرخطر اگ درمان نشه ...

ممنونم عزیزم .الان من بزم دکتر نمونه برداری میکنن؟خیلی سخته نمونه برداری؟من واقعا میترسم دنیام تیره و تار شده یه دختر دوساله دارم همش میگم بمیرم دخترم چی

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
گفتم‌ک تبخال با زگیل هیچ فرقی نمیکنن مهم اون ویروسه ک بهت توضیح دادم منم خیلی میترسیدم اما یکم‌مطال ...

شما گفتیویروس کلا از بدنت رفته میشه بگی چیکارا کردی چیا خوردی؟به نظرتون من همین استان خودمون برم برا درمان یابرم تهران؟26سالمه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشت نبستم عزیزم یکی از شهرهای جنوبی .عزیزم اچ پی وی 66یعنی چی؟یعنی تبخال تناسلی؟

sin1یعنی یک سوم ازرحم‌درگیر ویروس هس ک قابل کنترله ودرمانه زیادجدی نیس

sin2 ینی دو سوم از رحم درگیرویروس شده ک ازsin1 خطرناکتره.

sin3 ینی کلن رحم درگیر ویروسه ک این sin ازهمشون جدی تر و خطرناکتره.

پس مال شما زیادخطرناک نیس‌پیگیر درمانتون باشین حتمن خوب میشین

sin1یعنی یک سوم ازرحم‌درگیر ویروس هس ک قابل کنترله ودرمانه زیادجدی نیس sin2 ینی دو سوم از رحم درگیر ...

ممنونم گلم یه قرص خوندم تو نت فک کنم حدودا ده تومن میشه هزینه ش باید سفارش بدی بیارن فک کنم اسمش اچ ای سی سی بود.به نظرتون بگیرم یا صبر کنم دکتر ازمایشمو بخونه؟درگیر ویروس یعنی سرطان؟

شما گفتیویروس کلا از بدنت رفته میشه بگی چیکارا کردی چیا خوردی؟به نظرتون من همین استان خودمون برم برا ...

همون شهرخودت اگ دکتر خوب میشناسی برو.اره من یمدت انتی بیوک مصرف کردم کلن خوراکی ک سیستم ایمنی بدن رو میبره بالا  استفاده کردم دوروز بیمارستان بهم انتی بیوک تزریق کردن چون دکترم گف بدنت ضیعفه.سال بعدک ارمایش دادم کلن ازبدنم رفته بود امابایدهرسال ازمایش رو تکرارکنم‌چون امکانش هس برگرده.دکترگف ویروس تو بدنت ازنوع خطرناکه اما چون زود فهمیدی خداروشکر کن چون تاثیری روت نداشته فک کنم‌مال شمام‌مث منه زود فهمیدی.فقط حتمن‌پیگیرشو.من‌ک‌چن ماه بعدحامله شدم دوماه بعد بچه ام بدنیامیاد.شماچی بچه دارین؟؟

ممنونم گلم یه قرص خوندم تو نت فک کنم حدودا ده تومن میشه هزینه ش باید سفارش بدی بیارن فک کنم اسمش اچ ...

بدا دکترت بهت دارو بده خودسر نخور.مال شما سرطان نیس فقط ویروس تو بدنته ک باید دارو بخوری تا ازبین بره.حتمن چیزای ک سیستم ایمنی بدنتو بالامیبره رو بخور.تونت سرچ کن ببین‌چیا هس

همون شهرخودت اگ دکتر خوب میشناسی برو.اره من یمدت انتی بیوک مصرف کردم کلن خوراکی ک سیستم ایمنی بدن رو ...

من بچه اولم فوت شد الان یه دختر دوساله دارم اره دکترم گفت عوض گریه زاری خدارو شکر کن زود فهمیدی

بدا دکترت بهت دارو بده خودسر نخور.مال شما سرطان نیس فقط ویروس تو بدنته ک باید دارو بخوری تا ازبین بر ...

اخه گفتین یک سوم رحم درگیر کرده؟گلم ازمایشی هست نشون بده چند ساله مبتلا شدم؟مردم بس فک کردم از کجا گرفتم

ممنونم عزیزم .الان من بزم دکتر نمونه برداری میکنن؟خیلی سخته نمونه برداری؟من واقعا میترسم دنیام تیره ...

کولپوسکوپی منظورته؟؟ن عزیزم اصن سخت نیس بمن میگفتن خیلی سخته ازمایش خیلی ترسیده بودم مث گچ شده بودم دکترمنودید گف چرااینقدترسیدی هیچی نیس.واقعن ترس نداشت یکم درد داشت اما قابل تحمل بود.گفتم ک عزیزم توام زود فهمیدی ویروس تاثیرنمیذاره فقط هرسال دنبال ازمایشت باشه اولاش هزینه ش زیاده اما بعدا کم ازت میگیرن.

اخه گفتین یک سوم رحم درگیر کرده؟گلم ازمایشی هست نشون بده چند ساله مبتلا شدم؟مردم بس فک کردم از کجا گ ...

اصن ب اینک چن ساله گرفتی ازکجا گرفتی فک نکن.منم مث شما فک میکردم اما اینفکرا هیچ کمکی‌نمیکنن ب ادم استرس میدن.پس فک نکن.

کولپوسکوپی منظورته؟؟ن عزیزم اصن سخت نیس بمن میگفتن خیلی سخته ازمایش خیلی ترسیده بودم مث گچ شده بودم ...

من ازبس میترسم میخوام برم التماس کنم ببرنم اتاق عمل کولپوسکوپی کنن .... تو رو خدا دعا کن برام

اصن ب اینک چن ساله گرفتی ازکجا گرفتی فک نکن.منم مث شما فک میکردم اما اینفکرا هیچ کمکی‌نمیکنن ب ادم ا ...

الان شوهرمم مبتلاشده؟

بچه اولت چرا فوت شد؟؟

تصادف کردم بعد تصادف رشدش متوقف شد یه ماه بعد سزارین شدم سه روززنده بود اما ریه ش ناقص از بین رفت عمرش به دنیا نبود خداروشکر الان یه دختر خدا بهم داده خیلی شاکرشم از این بابت