2777
2789
خودتم اگ‌شهرتون‌متخصص اورلوژی واسه زنان بود میتونی بری بعضی ازشهرها داره اماشهرما نداشت

ن عزیزم ما استان نزدیکمونم نداره متاسفانه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

تو نت هر جارا سرچ میکنی نوشته تبخال خطری نداره اما زگیل پرخطره حتی من پیش دکتر فوق تخصص هم رفتم گفت تبخال خطری نداره بعد بعضی ها اینجا دکتر شدن میگن خطرناکه🤐

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمتون چی بود

سلام هیچی فقط دوشب بعد ... درد داشتم رفتم دکتر گفت عفونت شدید داری تا حالا پاپ اسمیر دادی گفتم نه همون موقعه ازم گرفت جوابش شد سین یک رفتم ازمایش اچ پی وی شد 66مثبت و سین یک

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
ترشح و درد دهانه رحم داشتید اره؟ولکه بینی قبل پریود

هیچکدومو نداشتم فقط دوشب پشت هم ر ا ب ط ه داشتیم و بعد هربارش کلی درد داشتم دل درد پا درد کمر درد همین

سلام برای درمان تبخال تناسلی بایید به متخصص زنان مراجعه کنید من خودم برای درمان عفونت واژن پیش دکتر طاهره فروغی فر رفتم خیلی دکتر خوب و باسوادی هستند ادرس سایتشون میزارم خواستید شمارشون بردارید

https://www.drforooghifar.com/