من انقدر گیجم که اصلا نمیدونم چیکار کنم فلج شدم کلا حتی احساساتمم درست حسابی تشخیص نمیدم میگن قدم بعدی رو میبینی وردار ولی من حتی اون یدونه قدم رو هم نمیبینم دلم میخواد از کسی مشورت بگیرم که واقعا بلده دنبال پول نیس یا مثلا با جملات و راه حل های آبکی آدمو راه نندازه
نه. اول سعی کن به چیزی فکر نکنی. یک خرده به خودت زمان بده. بعد کم کم روی خودت و زندگیت تمرکز کن. ببین چی اذیتت کرده. ببین رفتار درست چی بوده. برو به درونت. جوابها رو پیدا میکنی. اما تمرکز خیلی مهمه و سعی کن ذهنت رو آروم کنی. بهت بگم. انقدر هم نگو گیجم و فلجم. به خودت تلقین نکن. خودت رو آروم بگذار. خودت رو مثل یه دریای طوفانی درنظر بگیر حالا فکر کن بادها خوابیده و دریا داره کم کم آروم میشه.
ببین ذهنت رو گمراه کن. یکجوری سرگرمش کن. فعلا نباید هیچ کتاب روانکاوی بخونی . فقط باید گمراهش کنی. یعنی فیلم سرگرم کننده ببین یا خودت ر با یک سرگرمی که چندان با فکر کار نداره مشغول کن. مثل نقاشی. یا رمان سرگرم کننده و مهیج بخون. بعد از چند روز که ذهنت آروم شد میتونی روی خودت کار کنی. بهت میگم. بهت بگم به هیچوجه قرص آرام بخش نخور. راستی ورزش که عالیه. شب هم دیر بخواب و سعی کن خسته باشی تا نصفه شب بیدار نشی. اگه احیانا بدخواب شدی تو تخت نمون. کتاب بخون یا فیلم ببین تا دوباره خوابت ببره.
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم