2777
2789

من یچیزی رو واژنم زده

مث تبخاله خارش داره

ببخشید پر میشه و ترشح میاد

تبخاله چیه؟

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم داشت .دکتر میگفت استرس بدترش میکنه.بعد مدتی خوب شد حتما باید به پزشک مراجعه کنی و درمانش کنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اره من دوبار دفعه اول خیلیییی بد بود یک هفته پاهاز باز میخابیدم فقطگریه از درد و سوزش پماد و دارو مص ...

داخلتون چطور من از داخل میسوزه درد دارم نمیدونم لعنتی چطور سرایت به داخل کرده

علایمش چطور بود داخلش عفونت نداش؟

اذییت بود دیگه .اونو نمیدونم گلم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من‌عفونت زود زود میگرفتم رفتم‌پاپ اسمیر دادم فهمیدم ویروس تبخال دارم ازنوع خطرناک ک فعلن تاثیرنذاشته دوروز بیمارستان بستری شدم انتی بیوک زدن بعد قرص تقویتی خوردم بعدچن‌ماه رفتم دوباره پاپ اسمیردادم ک کلن ازبدنم‌رفته بود امابایدهرسال پاپ‌اسمیر بدم.شمام اگ‌ تبخال دارن اول باید ازمایش بدین ک ازچه نوع هس کلن پیگیرباشی هرسال پاپ‌اسمیربدی قابل درمانه

من‌عفونت زود زود میگرفتم رفتم‌پاپ اسمیر دادم فهمیدم ویروس تبخال دارم ازنوع خطرناک ک فعلن تاثیرنذاشته ...

منم زودبه زود عفونت میگیرم ولی جواب پاپ اسمیرم نرمال بود یعنی امکان داره یه وقت منم تبخال داشته باشم ؟

عزیزم بارداری تبخال زدی ؟

نه  بادرار نیسم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡