sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 عنوان ام عباس 124 بازدید | 13 پست کسی توی اهواز ام عباسو میشناسه یا شماره ازش داره امروز | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 984 او کیست خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 خواهشا شماره الکی نفرستید گوشیم پر از شمارع دروغ شده
sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 تواهوازهزارتاام عباس هست اونک سرکتاب برمیداره معروفه رو میگم
شیدا۷۷۷۷ عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1321 اونک سرکتاب برمیداره معروفه رو میگم نمیدونم والله محله که توش میشینه رونمیدونی کجای اهوازه که برات بپرسم کارخوبه خدادرست کنه...
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 984 اونک سرکتاب برمیداره معروفه رو میگم ببین میگن ج.ن و اینا میندازن ب آدم 😁😂 خودت قران بخون سمت اینا نرو خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 اونک سرکتاب برمیداره معروفه رو میگم ی زمان میگفتن توی گلستان میشینه حالا میگن رفته عراق مشخص نیست هرکی یچیز میگه
sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 ببین میگن ج.ن و اینا میندازن ب آدم 😁😂 خودت قران بخون سمت اینا نرو بسم الله 🤣
عهعهعهعهعهع عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 984 بسم الله 🤣 😄😄😄اخ ادم میترسه خیلیا شنیدم گفتن دعا گرفتیم بد بیاری بدش اومده تو زندگیمو شمارشو برا منم بفرس😂😂😂😂😂 خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی
asddfs عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 2 اخه یکی هست اگه کسی برات جادو کرده حتی اگه وسط دریا هم باشه برات درش میاره منظورت اینه اسم اینم ام عباس هست
sowgand7989 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 85 اخه یکی هست اگه کسی برات جادو کرده حتی اگه وسط دریا هم باشه برات درش میاره منظورت اینه اسم اینم ام ع ... اره همونه فک کنم خیلی معروفه میگن کارش عالیه توی اکسپلور خیلی بچه ها اهواز دربارش ویدیو فان میسازن