2777
2789

او کیست

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونک سرکتاب برمیداره معروفه رو میگم

ببین میگن ج.ن و اینا میندازن ب آدم 😁😂 خودت قران بخون سمت اینا نرو

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

بسم الله 🤣

😄😄😄اخ ادم میترسه خیلیا شنیدم گفتن دعا گرفتیم بد بیاری بدش اومده تو زندگیمو 

شمارشو برا منم بفرس😂😂😂😂😂

اخه یکی هست اگه کسی برات جادو کرده حتی اگه وسط دریا هم باشه برات درش میاره منظورت اینه اسم اینم ام ع ...

اره همونه فک کنم خیلی معروفه میگن کارش عالیه 

توی اکسپلور خیلی بچه ها اهواز دربارش ویدیو فان میسازن