2777
2789
عنوان

درامدتون کجا می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 68 پست
اگر از سوپرمارکت اسنپ خرید کنی، معمولا به صرفه تر میشه.تخفیف نارنجی و تخفیف روز و... داره. یعنی هر ف ...

اوکالا هم خوبه اکثرا تخفیف و ارسال رایگان برنج قسطی میگیرم از اون

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

کل روز کار میکنم ۲ تومن کرایه خونه اس بقیه اش هم میره برا خوراکزندگی نمیکنم پول خرج شه زنده میمونم ق ...

برگام هر جور حساب میکنم نمیشه اینجا نون ۱۵/۳۰ لواش شده ۲۵۰۰ دیگه ببین...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اونا رو ادم حرصش نمیگیره تازه عشقم می‌کنه من هر روز دلم میخواد براش خرید کنم پول ندارم چند روزه، ...

آره بخدا عشقن عشققققق... عزیزم یه چیزی بگم به قول بابام میگه ما هر چی داریم سایه سر این حیووناس که خدا بهمون برکت میده...یعنی فرض کن صد هزار تومن اگه برای این حیوونکی ها خرج کنیم به ولله خدا دو برابرش رو به طرز عجیبی بهمون برمیگردونه 

عزیزم پیشی خوشگلمون که dsh هست از همین گربه های بومی...وقتی هنوز شیرخوار بود همسایه احمقمون مامانش رو زیر گرفت و الان۱۲ سال میگذره و پیشی خانوم برای خودش پیرزنی شده و اسمش طوسی هست

سگ ها هم یک دونه پودل سفید داریم که اسمش نازی هست و این هاپو خانوم فقط عاشق و شیفته بابامه و آقا اونی هم یک ژرمن هست که بیشتر با من جور و رفیقه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
یا خدا من سر پلاسکو حرص میخوردم عطاری شما بدتره 😂😭

خیلی😅

فکر کن ماهی اینقد هزینه دمنوش و تزئینات کیک و ... بدی😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بابا شامپو ایرانی ۲۵۰ شده اخه سر به کدوم بیابون بزاریممممم

دقیقا من همه چیزو ایرانی میخرم حتی کرم دست و صورت اینارو ،زیادم مصرف نمیکنم هر وقت احساس نیاز کنم هر روزی نیست یعنی ، اونم تازه با اسنپ پی از خانومی ولی   قیمتا فاجعه اس ، هر چی میخوام بخرم پولش باشه هم اول فکر میکنم خیلی زیاد، بعد میخرم مبادا بی مصرف باشه برام حروم بشه

راستی عزیزم پرسیدی غذاشون رو از کجا میخرم... والله یه آقایی بود قبلنا تو اینستاگرام به نام کوروش کت فود که از اون میخریدم(اون وقتا هاپو نداشتم) ولی الان غذای هر سه تاشون رو از آشنامون که دامپزشکه و زیر کلینیک دامپزشکیش یه پت شاپ داره میخرم

وای نمیدونی هی زنگ میزنه میگه ظرف غذای فانتزی آوردم میخوای برای بچه هات نگه دارم؟ جای خواب خوشگل آوردم...قلاده آوردم...اسباب بازی و اسکرچر آوردم برات کنار بذارم؟ منم طاقتم نمیاد میگم آره آره عکساش رو بفرست انتخاب کنم برام نگه دار بعدم میگم بابا برای فلانی پول کارت به کارت کن برای بچه ها خرید کردم😅😅😅😅

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
برگام هر جور حساب میکنم نمیشه اینجا نون ۱۵/۳۰ لواش شده ۲۵۰۰ دیگه ببین...

بخدا همینه خرجم

ناهار سرکار میدن بجز جمعه ها یدونه شام تو خونه ام و خرجش بامنه

اونم تک نفر زیاد نمیشه هزینه اش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

آره بخدا عشقن عشققققق... عزیزم یه چیزی بگم به قول بابام میگه ما هر چی داریم سایه سر این حیووناس که خ ...

ای خدا شما فرشته نجات اون حیوونکی شدین 🥲

پودل که نمکه خالصه ژرمن هم خیلی باهوشه دوس دارم خداخفظشون کنه

من با این که اعتقاد به برکت و اینا ندارم واقعا ذره ای حس بد نمیگیرم از خرج کردن براش تازه میگم خدا بیشتر بده بهم بتونم غذای آلمانی بخرم بجای ترکی ولی خب هر روز اوضاع سخت تر میشه یکی دوبارب سرم زد غذای ایرانی بگیرم نتونستم 

دقیقا من همه چیزو ایرانی میخرم حتی کرم دست و صورت اینارو ،زیادم مصرف نمیکنم هر وقت احساس نیاز کنم هر ...

هر سال میگیم دریغ از پارسال 

چقدر قبلا خرید میکردم و هزینه میکردم برا پوست و مو‌...

اوکالا هم خوبه اکثرا تخفیف و ارسال رایگان برنج قسطی میگیرم از اون

پشتیبانی اکالا یه مقدار ضعیفتره. مثلا اگر اشتباه ارسال کرده باشن، باید خودتو تکه پاره کنی تا مجدد پیک سفارشهای اشتباه رو ببره، مال خودت رو بیاره. شاید به روز بعد موکول بشه اصلا.

ولی اسنپ سریع پیگیری میکنه، بعد تماس میگیره، پیام میده...گرچه خطا هم داره ولی سرجمع بهتره

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
بابا شامپو ایرانی ۲۵۰ شده اخه سر به کدوم بیابون بزاریممممم

آره بخدا قیمتا عجیب غریبن 

یه کرم مرطوب کننده ایرانی ساده ۳۸۰ هزار تومن

بابا مایع ظرفشویی شده ۱۲۰ هزار تومن...من که راستش خیلی وقته نمک و قرص ماشین ظرفشویی نخریدم و ظرفا رو بیشتر با دست میشورم چون خودمم و بابام دیگه زیاد ظرف کثیف نمیشه اما اونم الان خیلی قیمتش زیاد شده 

یا مثلا پریشب مهمون داشتیم یه خرده آجیل و میوه و شیرینی شکلات خریدم شد ۳ میلیون و صد هزار تومن...تازه از هر مغز یه کوچولو برداشتم...شکلات ارزونترینش کیلویی ۶۰۰ تومن تا خارجیاش که تا کیلویی ۱ میلیون و دویست هم بود...میوه هم که اصلا افتضاح

مواد شوینده معمولی بخر بالاخره مهم اینه بشورهپونصد چه خبره

این یبارو فروشگاه شهروند کرد توپاچم وگرنه از پلاسکو سه لیتری میخرم ۲۵۰ با این حال هزینه ها زیادهههه اخه من زیادم میشورم با این حال هنوزم راضی کننده نیست سه ماه پیش مبلو خودم شامپو و ... زدم الان دوباره کثیفه دلم میخواد مبلشویی بیاد بشوره ولی نمیشه باید خودم بشورم 

شوهرم اصلا رعایت نمیکنه با لباس بیرون میشینه رو مبل انقد همه جارو کثیف میکنه کلا در حال شستنم