2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست
ممنونم عزیزم

گلم گرفنم اومد میانه با تحمل و صبر به نتیجه میرسی انساالله

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میرم بچه ها واقعا ممنونم ازتون از انرژی های مثبت شما که امروز باعث خوشحالیم شد با تمام‌وجودم ...

خيلي مباركه عزيزم😍

منم دعا كن عزيزم خدا يه ني ني سالم و خوشگل بهم بده🥺♥️

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
وقتی فهمیدم حامله ای کلی گریه کردم  خدا برات حفظش کنه تورو خدا برا زندایی منم دعا کن

الهی عزیزم

الهی به حق بزرگی خدا همه ی اونایی که بچه میخوان خدا بهشون بده

الهی عزیزم الهی به حق بزرگی خدا همه ی اونایی که بچه میخوان خدا بهشون بده

رفتی ازمایش؟ 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

به همسرت گفتی؟ 

من بچه دارم  یه پسر دوساله اما چون دایی و زنداییم رو دیدم ارزوی بچه دارن گریم میگیره یه بار دیدم داییم زد زیر گریه توی جمع  ...دعا کن براش خدا بهشون بچه بده

من بچه دارم  یه پسر دوساله اما چون دایی و زنداییم رو دیدم ارزوی بچه دارن گریم میگیره یه بار دید ...

انشاالله که بزودی خبر بارداریشو بشنوی

از ته دل آرزو میکنم

انشاالله که بزودی خبر بارداریشو بشنوی از ته دل آرزو میکنم

آخی تیکر زدی❤️به همسرت گفتی؟ 

منم امروز دو روز عقب انداختم

م همش حس میکنم الان داره پریود میشم همون درد های دل و کمر گاه گاه یهو میگیره اما میزم دساشوسس هیچی بی بی هم امروز زوم ی خط خیلی کمرنگ داد نمیدونم چکار کنم باز بی بی بزنم؟

اره عزیزم میخواستم سورپرایزش کنم اما نذاشت به محضی که اومد خونه انقدر ازم‌پرسید چی شد که مجبور شد ...

😂عزیزززم الهی همیشه دلتون گرم باشه و شاد باشی