2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز دو روز عقب انداختم م همش حس میکنم الان داره پریود میشم همون درد های دل و کمر گاه گاه یهو ...

احتمالا بارداری

منم همین علائم رو داشتم

بی بی چک اگر خط کمرنگ‌هم‌بندازه یعنی مثبته

عزیزم خیلییی خوشحال شدم الهی صحیح و سالم و خوشگل بیاد تو بغلت عزیزم از الان خیلی دعاهات میگیره برا ه ...

قربونت برم عزیزدلم

دیشب از خدا خواستم تا به همه ی چشم انتظارا فرزندی سالم و صالح عطا کنه به بزرگیش ایمان دارم و میدونم که دل همه رو زود شاد میکنه

البته اگر لایق باشم

قربونت برم عزیزدلم دیشب از خدا خواستم تا به همه ی چشم انتظارا فرزندی سالم و صالح عطا کنه به بزرگیش ...

گلم برو آزمایش من بازم ذوق کنم. ببین بتا چنده. حسم میگه پسر داری

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
گلم برو آزمایش من بازم ذوق کنم. ببین بتا چنده. حسم میگه پسر داری

وااای چقدر تو خوبی آخه عزیزمممم

عاشقتم میدونستی منم عاشق پسرمممم

😍😍😍😍

ولی شوهرم دختر 😅

امروز میرم

راستش داستان من مفصله واسه همین گیره یه سری شرایطم 😟

باورت میشه از ناباوری امروز صبحم دوباره ۲ تا دیگه بی بی چک گذاشتم 😁

شوهرم میگه تا شکمت میاد بالا من باور نمیکنم😖

وااای چقدر تو خوبی آخه عزیزمممم عاشقتم میدونستی منم عاشق پسرمممم 😍😍😍😍 ولی شوهرم دختر 😅 امرو ...

فدات بشم عزیزززم.ایشالا خدا یه گل پسر بهت میده.چرا گلم مشکل دارین باهم؟ تو همه زندگی ها هست دیگه فقط و فقط به خودت و اون کنجد کوچولو فکر کن

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
فدات بشم عزیزززم.ایشالا خدا یه گل پسر بهت میده.چرا گلم مشکل دارین باهم؟ تو همه زندگی ها هست دیگه فقط ...

نه خداروشکر مشکل نداریم

۲/۵ ازدواج کردیم به خاطره شغل شوهرم اومدیم شهر آستارا زندگی میکنیم

اینجا اصلا خدمات درمانی درست نداره کلا ۲ تا دکتر زنان داره که بدرد نمیخورن

برای هربار دکتر باید ۴ ساعت برم رشت و ۴ ساعت برگردم

حالا کلا موندم چکار کنم دیروز زنگ زدم رشت گفت دکترت نیست فردا زنگ بزن که بهت بگه چه آزمایش هایی بدی

حالا باید صبر کنم ساعت ۳ زنگ بزنم ببینم چیا میگه بعد برم آزمایشگاه جوابشو ببرم رشت

راستی من از‌کی باید تشکیل پرونده بدم و سونوگرافی؟

ذوق دارم😁

از روزی که ازدواج کردیم اقدام برای بچه دار شدن داشتیم که‌ این ماه با لطف خدا جواب گرفتیم

فدات بشم عزیزززم.ایشالا خدا یه گل پسر بهت میده.چرا گلم مشکل دارین باهم؟ تو همه زندگی ها هست دیگه فقط ...

راستی گیلناز چقدر انرژیت مثبته

چقدر خوبه آدم یه دوست اینطوری داشته باشه

☺️☺️☺️

من تو این شهر خیلی تنهام 

خیلی 😞

راستی گیلناز چقدر انرژیت مثبته چقدر خوبه آدم یه دوست اینطوری داشته باشه ☺️☺️☺️ من تو این شهر خیلی ...

فدات بشم عشق من الهی به وقت این اذان همه چی برات به خیر باشه. خب منم دوستتم. گلم منم گیلان هستم شهر لاهیجان. دکترت کیه رشت من تقریبا میشناسم اکثرا. ولی خب وقتی سنگین تر بشی برات سخت نیست مسافت رو بری بیای؟؟ 

فدات بشم عشق من الهی به وقت این اذان همه چی برات به خیر باشه. خب منم دوستتم. گلم منم گیلان هستم شهر ...

چه خوب

من پیش مهرافزا میرم که خیلی هم شلوغه و هر بار میگرم اکثرا خودش نیست دستیارش اونجاست

چون پیشش عمل کردم و در جریان پرونده پزشکیمه میرم پیشش و البته خداییش دکتر خوبیه اگر باشه

اما همین طوری هم برام رفت و آمد سخته چه برسه چند ماه دیگه

نمیدونم باید چکار کنم؟

چه خوب من پیش مهرافزا میرم که خیلی هم شلوغه و هر بار میگرم اکثرا خودش نیست دستیارش اونجاست چون پیش ...

آخی مهر افزا رو من کامل میشناسم. مرضیه مهرافزا توی موسه مهر. دکتر خواهرام و مادرم بودن البته مادرم رحم رو برداشتن. در کل میسناسیمشون عالیه کارش. ولی حتما مسافت رو بهش بگو ببین نظرش چیه.

چه خوب من پیش مهرافزا میرم که خیلی هم شلوغه و هر بار میگرم اکثرا خودش نیست دستیارش اونجاست چون پیش ...

دکتر شادمانی دستیارش هست هنوز؟ اونم عالیه. ببین خب همش که نیاز نیست بری بیای سونو غربالگری ها رو باید بری تو همون موسسه دارن

در مورد تشکیل پرونده هم اول دکترت رو انتخاب میکنی نوبت میگیزی میری میگی بی بی مثبت شده آخرین روز پریودی رو میپرسه اول آزمایش بتا مینویسه و بعد هم سونو تا سن بارداری رو بگه بعد هم یه سری ویتامین میده تا 8هفته میری سونو برای تشکیل قلب بعد13 هفته میزی ان تی 3 ماهگی هم فک کنم غربالگری و تعین  جنسیت هست 

دکتر شادمانی دستیارش هست هنوز؟ اونم عالیه. ببین خب همش که نیاز نیست بری بیای سونو غربالگری ها رو بای ...

نه شادمانی نیست به خانم خیلی تازه کاره

مرسی از اینکه مراحلو گفتی بهم خیلی ذهنم درگیرش بود 😋

جواب آزمایشمم گرفتم

بتا ۳۰۶ بود