2777
2789
عنوان

نظرسنجی🧐 به نظرتون باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست
بچه ها گوشیم یه جوریه که میام عکس بزارم میپره بیرون جفتشون ۲ خط پر رنگه ولی نمیدونم چرا باورم نمیش ...

سلامممم مبارکه وای من دیشب برات استخاره کردم یه سوره خیلی خوب اومد ایشالا که مبارکهههه

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بچه ها انقدر هول کردم

دست و پام میلرزه

همش اشک تو‌ چشمام جمع میشه 

میگن نکنه خوابه

بچه ها چند درصد بی بی چک درسته؟

یعنی واقعا میتونم به جوابش اعتماد کنم؟

ببخشید بچه ها انقدر هول کردم دست و پام میلرزه همش اشک تو‌ چشمام جمع میشه  میگن نکنه خوابه ب ...

من جات باشم عصرمیرم آزمایش خیال خودموراحت میکنم. 

من ظهر بی بی گذاشتم. همونجا رفتم ازمایش تا7جواب دادن بهم. 

هولم من. فرداشم دکتر

1403/5/22مردم
ببخشید بچه ها انقدر هول کردم دست و پام میلرزه همش اشک تو‌ چشمام جمع میشه  میگن نکنه خوابه ب ...

من میگم فوری لباس بپوش آزانس بگیز برو نزدیک ترین آزمایشگاه تا 8هم جوابش میاد بعد به شوهرت بگو

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

الان میرم

بچه ها واقعا ممنونم ازتون

از انرژی های مثبت شما که امروز باعث خوشحالیم شد

با تمام‌وجودم براتون بهترین ها رو‌میخوام خدا به تک تکتون‌فرزندی سالم و صالح عطا کنه و‌خیرشو ببینید

الان میرم بچه ها واقعا ممنونم ازتون از انرژی های مثبت شما که امروز باعث خوشحالیم شد با تمام‌وجودم ...

اومدی خبر بده

عزیزم میدونستم بارداری 😍ایشالله به سلامت بگیریش بغل 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
میشه واسه منم بگیری به نیت اینکه این ماه باردارم یا نع گلم؟؟؟؟

باسه