2777
2789
عنوان

میشه ی راه حل برای کم شدن میل جنسی بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 108 پست

ببین تو وشوهرت ازهمین الان نمیتونین درموردخصوصی ترین ومهمترین مسئله زندگیتون صحبت کنین فرداچطورمیتونین ازپس مشکلات بربیاین؟اکه قدرت حل مسئله یاصحبت کردن ندارین هنوزواردزندگی مشترک نشین لطفا

@گوهرتنها  

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عقد بودم دلم میخاس هر روز شوهرم بیاد پیشم باشه شده در حد یه بغل فقط یا یه بوسه... ولی اون 4 روز یه بار می اومد... خیلی بد بود... حالام 8 سال عروسی کردیم سال اول عروسی خیلی سخت گذشت ولی حالا دیگه منم شدم مثل اون

نخیر اون خیلی بی روح و سرده 😐😒 هیچ وقت خودتو دست کم نگیر 😔

این اصلا مهم نیس

مهم اینه ک الان ی راه حلی داشته باشم

بین داروها سرچ کردم،ی لیست اومد از داروهایی ک کاهنده ان

من الان ۳ تا از اون کاهنده ها رو دکتر برام تجویز کرده و باز وضعم اینه

واقعا دلم میخاد کله خودمو بکنم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

این اصلا مهم نیس مهم اینه ک الان ی راه حلی داشته باشم بین داروها سرچ کردم،ی لیست اومد از دار ...

مزاجت چیه؟

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
واقعا نمیتونم احساس میکنم خیلی حقیر میشم وقتی بهش بگم خب من خیلی غیر مستقیم گفتم ک گرمم ولی خب اص ...

صحبت کن باهاش جدی...بگو علایقتو...یعنی چی مگه خواهر برادرید...اصلا هم خجالت نکش...حقته

وای چطوری با سردبودنشون کنار میایین؟من ک نمیتونم

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
یه شهریه  پالس با فرغون میرند داخلش😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁

😐😐😐

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
منم عقد بودم دلم میخاس هر روز شوهرم بیاد پیشم باشه شده در حد یه بغل فقط یا یه بوسه... ولی اون 4 روز ...

وای دقیقا این زندگی منه

خیلی بده

خیلی اذیت میشم

گاهی وقتا میشینم کلی گریه میکنم

واقعا نمیدونم چکار کنم

از زندگی آیندمم میترسم،ادم تا کی سرکوب کنه؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

شوهرت سرده

بابا عربن

طبعش گرمه

من نمیدونم چرا اینجوری میکنه با من

وقتی اصلا تو این فازا نیس،من ب زور انجام بدم؟ وقتی از اینور اونور میشنوم همسرای دیگه چ مدلی ان ا ...

اولا وقتی ازدواج میکنید کاری ب حرف بقیه نداشته باشین بعدشم  اون سرد نیست شاید بخاطر دوران عقده  بعدن خوب میشه

کافور

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗