2777
2789
عنوان

میشه ی راه حل برای کم شدن میل جنسی بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 108 پست

ببحشید یه سوال بی ربط پالس یعنی چی😐😐

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه عقدی یه فکری برای زندگیت بکن مسئله مهمیه میشی مثل من ...من اوایل دیدم سرده اهمیت ندادم حتی شب عروسی پشت شو کرد بهم خوابید الان که ده سال گذشته بدتر شده خیلی سردتر

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
نمیدونم مشاور کمکی ب این قضیه میکنه؟ احساس میکنم من ی ایرادی دارم مدام انگشت اتهامم سمت خودمه

حتما برو مشاوره

اعتماد بنفستو از دست دادی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بهترین راه حل اینه ک با خودش حرف بزنی البته اگ منطقیه

اخه همینجا خونده بودم ک یکی با شوهرش حرف زده بود و اون احمق چطور جوابشو داده بود

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

😐😐😐 این دیگه چ مدلشه حب کارتو بگن خوبه عقدی

وقتی اصلا تو این فازا نیس،من ب زور انجام بدم؟

وقتی از اینور اونور میشنوم همسرای دیگه چ مدلی ان اعصابم داغون میشه

نمیدونم چرا انقد بی اهمیته

دوسش دارم خیلی،خیلی

ولی دارم کم کم ازش سرد میشم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

نمیدونم مشاور کمکی ب این قضیه میکنه؟ احساس میکنم من ی ایرادی دارم مدام انگشت اتهامم سمت خودمه

نخیر اون خیلی بی روح و سرده 😐😒

هیچ وقت خودتو دست کم نگیر 😔

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
تا کی میخای تخمل کنی باهاش حرف بزن خب

واقعا نمیتونم

احساس میکنم خیلی حقیر میشم وقتی بهش بگم

خب من خیلی غیر مستقیم گفتم ک گرمم

ولی خب اصا فکر نمیکنه

بی توجهه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

یکی بمن بگه پالس چیه🙁

منم نفهمیدم😐😐😐🤦‍♀️

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
اما ی دفعه ک فهمیده بود من قرص ال دی میخورم گفت نخور ،میلتو کم میکنه خب کم نشه اینجوری بمونه ک چی ب ...

😐عزیزم ال دی کیست سینه میاره 

سعی کن خودتو مشغول کنی ورزش 

کتاب 

آشپزی

فیلم کمدی دیدن 

لباس تنگ نپوشیدن 😐

ولی خب مگه گناهه که بخوای جلو خودتو بگیری شوهرته حلالین 

فقط سعی کنید کامل انجام ندین

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)