2777
2789
عنوان

میشه ی راه حل برای کم شدن میل جنسی بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 108 پست
واقعا نمیتونم احساس میکنم خیلی حقیر میشم وقتی بهش بگم خب من خیلی غیر مستقیم گفتم ک گرمم ولی خب اص ...

خب اول بایدصحبت کنید همونطورکه گفتم اگه نتونستین خودتون حل کنیدومسئله ریشه دارهست همسرتون بایدیه سری ازمایش هورمونی بده شایدواقعا میل جنسیش پایینه اینطوری تااخرعمراذیت میشی ببین میتونی کناربیای بااین قضیه یانه ایشالاکه قابل حل باشه

این اصلا مهم نیس مهم اینه ک الان ی راه حلی داشته باشم بین داروها سرچ کردم،ی لیست اومد از دار ...

چند وقته داری استفاده میکنی. 

کلا داروهای کاهنده چه میل جنسی چه فشار خون چه قند خون کم کم تاثیرشون رو میزارن. احتمالا یک الی دوماه طول میکشه عزیزم

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین راه حل اینه ک با خودش حرف بزنی البته اگ منطقیه اخه همینجا خونده بودم ک یکی با شوهرش حرف زده ...

نه منطقیه خداروشکر

ولی من خیلی مغرورم،چی بگم اخه من؟

دلم میخاد این حس رو بکنم بندازم تو آشغالی

کاش منم مث خیلی زنای دیگه سرد بودم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چند وقته داری استفاده میکنی.  کلا داروهای کاهنده چه میل جنسی چه فشار خون چه قند خون کم کم تاثی ...

دوماهه

ولی تغیری ندیدم

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

شوهره منم افتضاح بود.. الان در هفته یه بار داریم.

اونم تازه نباشه هم براش ایرادی نداره

نمیدونم تو گوشیش یه سری چیزا دیدم همش فکرمیکنم نکنه تمایلات دیگه ای داره به من کم تمایله...یا کلا مدلش سرده؟؟نمیفهمم

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
۹۵ درصد مردا ازدواج می کنن برا همین مسیله، بعیده دلش نخواهد.  اگه خیلی شیخ هست یا خجالتی، بهش ...

من خجالتی نیستم

اصلا برای اینکه بیشتر بفهمه برام اینچیزا مهمه،پست و اینا خیلی براش میفرستم

سه تا کتاب جنسی براش خریدم

دوماهه ولی تغیری ندیدم

داروهای خارجی تاثیرشون بهتره اونارو امتحان کن وسعی کن خودتو سرگرم کنی عزیزم 🤗😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
وقتی اصلا تو این فازا نیس،من ب زور انجام بدم؟ وقتی از اینور اونور میشنوم همسرای دیگه چ مدلی ان ا ...

اطفقا یکم به شوهراتون حق بدین با این مشکلات که‌همه میدونین .اما به آقایون خیلی داره فشار میاد اونقدر ک الویت چندمشونه الان

قرص فلوکستین یه ماه بخور یجوری سرد میشی ک باورت ممیشه

ببین من بقدری میل جنسیم زیاد بود ک نگو 

بعد خوردن این قرص شد صفرررررر

آرام بخش هیچ ضرری هم نداره

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         
از همین الان یه فکری بکن بعدا خیللللی سردتر میشه  الان هفتگی رابطه دارید؟

نه😪

وقتی اصلا تو این فازا نیس،من ب زور انجام بدم؟ وقتی از اینور اونور میشنوم همسرای دیگه چ مدلی ان ا ...

تو خ اه یا ناخواه بعد چندسال سرد میشی خیالا راحت اکثرااینطورن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️