2777
2789
عنوان

من الان سه هفتست اومدم خونه بابام

502 بازدید | 25 پست

بعد تو این چن وقته هیچکس زنگ نزده که برگرد الیته من میخام طلاق بگیرم بعد امروز پدرشوهرمم زنگ زده ب بابام که دست به طلاهاش نزنه ماله ماعه 😐بعد من فقط النگوهام با خودمه و طلاهای دخترم سرویسم و یه دستبند که دستبنده ماله خودمه خونه مامانشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

حالا النگوهام برا اوناست باید بدم بهشون؟؟؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای طلاق بگیری

شوهرم بداخلاقه دیگه این اخرام دست بزن پیدا کرده بود کارای خلافم میکنه

[QUOTE=163211221]طلا کلا برای زنه دادگاه هم میده به زن  چون مرد به عنوان هدیه داده اهاااان مرسی

برو مهرتو بذار اجرا غلط کرده مردیکه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
واقعا اینچیزارو که میبینم به این فکر میکنم که زن و شوهری چقدز جیز بیخودیه واقعا 

اره خیلی بیخود تراز اون چیزی که فک میکنی 😞😭

[QUOTE=163211221]طلا کلا برای زنه دادگاه هم میده به زن  چون مرد به عنوان هدیه داده اهاااان مرسی

خواهش میکنم عزیزم انشاله که بهترین ها برات اتفاق بیوفته 

خدایا شکرت 🙏🏻
برو مهرتو بذار اجرا غلط کرده مردیکه

فردا میخام برم وکیل گرفتم ولی با اینکه دارن فک نکنم بدن