2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 73 پست
عزیزدلم فکرکنم این ۲۰مین تاپیکیِ ک‌میزنی در مورد این اقا  البته کاربریت رو یادم‌نیس اما عینا ی ...

آره عزیزم از بس اطرافیان اصرار دارن همش به خودم میگم نکنه من دارم اشتباه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم باید بذارن به عهده خود. الان این خواستگار من کاملا معلومه شغل دولتی از من میخواد من نمید ...

کار دولتی پیدا کردن سخته

این اقا میدونه اگر کسی کار دولتی داشته باشه تا اخر عمر نونش تو روغنه حداقلش اینه که میدونه تا اخر عمر حتی بعداز فوت زن حقوق به خودش و بچه هاش میرسه و مادام العمره

یاد ت باشه 

یادت باشه شاید حقوق یه کارمند کم باشه(البته از نظر من الان اوضاع حقوق خوبه و هرسال بهترم میشه) ولی همیشگی هست دایمی است

خانومی من خودم کلا یکی از شرایطم اینه که همسرم مانع کار کردنم نشه چون به سختی تونستم پروانه وکالت بگ ...

نمیزنمت؟ 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
عزیزدلم فکرکنم این ۲۰مین تاپیکیِ ک‌میزنی در مورد این اقا  البته کاربریت رو یادم‌نیس اما عینا ی ...

ي چيزي بگم من اخه شرايط ازدواج هم اين روزا نيس

و ميگن خاستگار كمه

من خودم ٢٠ سالمه و نگرانم

خاستگارم خسيسه ميترسم رد كنم

نميدونم من فك ميكنم خسيسه يا ورقعا خسيسع

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

این از شما جهاز آنچنانی هم میخواد یعنی من به جای شما داغغغغ کردم 

نه عزیزم جالب اینجاست میگه جهاز تا اینجا که خریدی کافیه مابقی رو خودمون میگیریم. بعد دوباره وسط حرفاش میگه خونه ام تکمیله باید فرش بگیرم بعد میگه حالا پول ندارم . من نمیدونم کسی که پول نداره یه فرش بخره چجوری میخواد جهاز بگیره حرفاش تناقض داره کلا

منم داشتم به پدرم گفت تک فرزنده دخترت آپارتمانش رو اجاره بده بچه ها بیان پیش خودتون تنها نباشید بعد ...

😂😂به به

چي بگم والا

ب منم اين مدل حرفا كفته شده

ك مثلا بابات دل رحمه جهيزيه خوب ميده

خانومی من خودم کلا یکی از شرایطم اینه که همسرم مانع کار کردنم نشه چون به سختی تونستم پروانه وکالت بگ ...

من باشم رك ازش ميپرسم دليل اين همه اصرار براي كار من چيه؟؟

اگه من كار كنم قراره روي حقوق من حساب كني؟؟؟ 

خرج و مخارجم قراره چجور باشه ( چون معمولا اينجور مردها كارت حقوق خانم رو ميگيرن و هرماه اندكي پول بهش صدقه ميدن اينو خيييلي ديدم خخخيلي از همكارام باهاش مشكل دارن)

در بحث مهريه خب ١٤ سكه باشه اما ايا با نصف كردن امرال هم موافقه؟؟؟

اگه خونه يا زميني بجاي طلا ي شما خريد اون زمين رو ب اسم كي ميكنه؟؟  ( بعدش امكان داره بفروشه و ي چيزي ب اسم خودش بخره)

در كل

با عقل الانم و تجربه چندسال كار كردن و زندگي متاهلي ردش ميكردم خيييلي حسابگره

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
نه عزیزم جالب اینجاست میگه جهاز تا اینجا که خریدی کافیه مابقی رو خودمون میگیریم. بعد دوباره وسط حرفا ...

خاستگار منم ميگه زودتر ازدواج كنيم !

بعد حرف خرج و مخارج ميشه ميگه پول ندارم

بهش ميگم بدون پول چطوري ميخاي ازوداج كني؟

نه عزیزم جالب اینجاست میگه جهاز تا اینجا که خریدی کافیه مابقی رو خودمون میگیریم. بعد دوباره وسط حرفا ...

فقط ازششششش دوری کن شما چند سال دیگه تو کارت سری تو سرها درمیاری این ادم فقط پیرت میکنه 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
😂😂به به چي بگم والا ب منم اين مدل حرفا كفته شده ك مثلا بابات دل رحمه جهيزيه خوب ميده

خاک بر سر همچین نرهایی

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
فقط ازششششش دوری کن شما چند سال دیگه تو کارت سری تو سرها درمیاری این ادم فقط پیرت میکنه 

درسته عزیزم خیلی سعی کردم که قبولش کنم کلی واقعا از حرفاش میترسم خیلی سختی کشیدم و میدونم خساست یکی از بدترین رفتارهاست که آدم ذره ذره نابود میشه