2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 73 پست

نه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ننننه کلا خسیس بووود دقیقاهم این حرفو بهم زدبه خدا توکل کن خودتو دونسته بدبخت نکن من الان خیلی خ ...

اره خب منم بخاطر اين حرفش واقعا ناراحتم

ميگم اگه دوس داشت ك اين حرفو نميزد

لباس شهريه گوشي....

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اولین علت اختلاف ها و علت طلاق به شرایط اقتصادی بر میگرده ، برای همین راحت از این موضوع نگذر و منفعل ...

خانومی من خودم کلا یکی از شرایطم اینه که همسرم مانع کار کردنم نشه چون به سختی تونستم پروانه وکالت بگیرم و نمیخوام از دستش بدم اما این آقا از الان داره میپرسه حقوق بهت میدن یا نه. حتی میگه اگه هیآت علمی نشدی میخوای چیکار کنی چون من زن کاره میخوام مثلا کارمند بعد بهش میگم اگه جور نشد چی میگه نمی زنمت که تو تلاشتو کردی

یارب روا مدار گدا معتبر شود.... به شدت گدا صفت خسیس و صد البته بی غیرت و چتر باز... مردی که چشمش به دست همسرش باشه به شدت بی غیرت و بی شرف هست ناموس ادم بره کار کنه بریزه تو حلق یه گردن کلفت بی شعور..... 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

عزیزدلم فکرکنم این ۲۰مین تاپیکیِ ک‌میزنی در مورد این اقا 

البته کاربریت رو یادم‌نیس اما عینا یادمهههه 

شما چندماهه الان درگیرشی 

این ادم مفتش گرونه ببین گدا گشنس کِنِسه😐😐😐😐😐😐

ازین شوهری برات درنمیاد 

الانم فقط داره باحساب دو دوتاچارتا زن میگیره 

بولله هیچ مهر و محبتی هم نداره میگی ن امتحانش کن 

بگو دلم‌نمیخاد بعد از بچه دار شدن کارکنم 

اگ بلاکت نکرد من اسممو عوض میکنم

ردش کن بره باباااااا این چیه اخه ذهنتو فکرتو ماههاست درگیر کردی

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
متوجه شدم عزیزم ولی گفتم مشورت کنم شاید من دارم اشتباه میکنم

این از شما جهاز آنچنانی هم میخواد یعنی من به جای شما داغغغغ کردم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
یارب روا مدار گدا معتبر شود.... به شدت گدا صفت خسیس و صد البته بی غیرت و چتر باز... مردی که چشمش به ...

ي سوال 

خاستكاري ك چشمش به پول پدرزن باشه جي؟

اينو كجاي دلمون بزاريم؟😂

نمونش خاسنگار من

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر