2777
2789
آره دیگه گلی سارام نرگسسسس

اسم کاربریت چی بود؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت چندی؟  فیلم روزگارانی در چوکوروا رو نگاه کن عالیه

176

از اون خوشم نمیاد اعصاب ادمو خرد میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دارم می میرم

دندون عقلم رو کشید 

هرچقدر به دکتر گفتم که من سخت بی حس میشم اصلا متوجه نشد یعنی مردم    

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بقران دقیق یادم نیس  برم خونه ببینم آخه الان یادم نیس

خوش اومدی گلم😘🤩

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
فردا راحت میشی

امیدوارم

فقط موندم چرا دکتر اینقدر بیشعور بود و به حرفم توجهی نکرد 

وسطش گریه کردم میگه خانم شما ابروم رو بردی و مریضا ترسیدن و.......

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
دیدیش؟ 

ار مامانم میبینع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh