سپیدبخت مدیر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3531 عنوان دارم پستونک بچمو ترک میدمش 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 57 پست الهی بمیرم براش ، چقدر پستونکشو میخواست .برامن دعا کنید ک بتونم ترکش بدم .وزنش از بس پایینه میخوام ترک بدم ک بیشتر شیر بخوره .۹ ماهشه.چقدر مادر بودن سخته وقتی بچت گریه میکنه 😭😭😭😭توروخدا دعا کنید بتونم دوروزه ترکش بدم تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊 1399/08/17 | 13:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا330 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 30991 الان فقط روزو ازش بگیر . شبا بده بخوره ک راحتر بخوابه مینا قری هستم
سپیدبخت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3531 شير و پستونك چه ربطي بهم دارن ؟😑😑 انقد مک میزنه فکش خسته میشه شیر نمیخوره.میگ فقط مک بزنم ازش چیزی نیاد تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18633 شير و پستونك چه ربطي بهم دارن ؟😑😑 وقتی گرسنه میشه با پستونک مشغول میشه شیر نمیخوره دختر منم پستونک که میخورد لاغر شده بود ولی خیلی آرومتر شده بود قبلش مدام گریه میکرد
سپیدبخت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3531 عزیزم درکت میکنم منم دخترمو وقتی یک سالو یه ماهش بود ترکش دادم دوروزی اذیت شد بعدش خوب شد انقد گریه کرد گریم گرفت اشکاش میومد الهی بمیرم براش 😭😭😭😭 تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
عروس_کوچیکه عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 968 هرجور شده از الان بگیرش ازش بزرگ شه ترک دادنش سخت میشه خواهرمن از بچش نگرفت الان توی۵ساله هنوز پستونکیه😑
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5259 نذار .ترک شصت خیلی سختهتوفامیل دیدم ک میگم چیکار کنم ب نظرت؟حالیش ک نمیشه ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
سپیدبخت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3531 عزیزم در طول روز و شب چقد میخوره؟ موقع خواب میخوره تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18633 انشاالله عزیزم حالا پسری من پستونک اصلا نمیگیره هرچی میدم عوق میزنه عوضش شست میخوره😍😂 پستونک ارتودنسی سایز کوچیکشو بگیر نزار انگشتشو بخوره دیگه از سرش نمیوفته ها
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18633 چیکار کنم ب نظرت؟حالیش ک نمیشه شاید سایز پستونکی که بهش میدی بزرگه سایزبندی دارن
سپیدبخت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3531 چیکار کنم ب نظرت؟حالیش ک نمیشه پستونک بده هرجور شده یا همش سینه بده .شصت خیلی بده . تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5259 پستونک ارتودنسی سایز کوچیکشو بگیر نزار انگشتشو بخوره دیگه از سرش نمیوفته ها همین کارو کردم بازم نمیخوره بخدا ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53109 انقد مک میزنه فکش خسته میشه شیر نمیخوره.میگ فقط مک بزنم ازش چیزی نیاد روش شما اشتباه بوده عززيم.شما بي مورد نبايد بهش پستونك بدي.شيرشو غذاشو كامل بخوره بعد پستونك.بعدم بچه نه ماهه نوزال نيست كه فكش خسته بشه. الكي بچه رو اذيت نكن. برو ازمايش بده چكابش كن بيين چرا وزنكيري ندارع 💕
mahbobeh73 عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 6224 انقد گریه کرد گریم گرفت اشکاش میومد الهی بمیرم براش 😭😭😭😭 عزیزم سر پستونکش قیچی کن بعد بده بخوره چند بار که مک زد دید نمیشه راحت ولش میکنه مث پسر من
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26538 پستونک بده هرجور شده یا همش سینه بده .شصت خیلی بده . شصت هم بعدا میشه تلخک زد ترک کنه راحته
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5259 شاید سایز پستونکی که بهش میدی بزرگه سایزبندی دارن نه کوچیکه 3تا پستونکم گرفتم..بلاخره ک شست ول میکنه تا اخر ک نمیخواد بخوره ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^