2777
2789
عنوان

دارم پستونک بچمو ترک میدمش 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 57 پست
وقتی گرسنه میشه با پستونک مشغول میشه شیر نمیخوره دختر منم پستونک که میخورد لاغر شده بود ولی خیلی آرو ...

خب روش شما اشتباه عزيزم.پستونك براي كاربرد ديگه ساخته شده. شما پستونك رو از جلوي دستش بردار گشنش شد شيرشو بخوره

💕

عزیزم نی نی ۳ ماهه چقد عکس العمل داره؟ میخندی براش یا شکلک در بیاری چیکار میکنه یا صداش کنی 

۲ ماه و ۲۶ روزشه دقیق

با شکلک و خنده و ناز دادن میخنده گاهی بی صدا گاهی خنده صدادار و تند تند دست و پاشو تکون میده

با صدا دراوردن و صدا کردنش متوجه صدا میشه اروم میمونه و دقت میکنه گاهی خیلی زود برمیگرده طرف صدا گاهی دیر منبع صدا رو پیدا میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من الان زوده، بچه ی منم پستونکیه، البته فقط وقتی میخواد بخوابه باید بخوره ، بیدار شد ازش میگیریم 

به نظر من پستونک خیلی خوبه اینم که میگن حالت فک تغییر میکنه کاملا دروغه من خودم تا ۳ سالگی پستونکی بودم هیچیم نشد، من تصمیم دارم بین دو تا ۳ سال ازش بگیرم

انقد گریه کرد گریم گرفت اشکاش میومد الهی بمیرم براش 😭😭😭😭

عزیزم دختر منم اذیت شد ولی من پارسال تابستون گرفتم از پستونک میبردمش بیرون میگردوندم ولی الان کرونا هست نمیشه جایی برد فقط هواسشو پرت کن من رو پام میزاشتم میخوابوندم

پستونک بده هرجور شده یا همش سینه بده .شصت خیلی بده .

نه بابا من سخت نمیگیرم خیلی تا کی مگ قراره شست بخوره..

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
مال منم . ولی الان ۴ سال ونیمشه موقع خوابیدن یا تلویزون دیدن شستشو میمکه.

خخخ اخی دیگ بزرگ شده که..پسر من 3 ماهشه شیرم کامل میخوره ولی انگشتشو دوس داره😁

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
۲ ماه و ۲۶ روزشه دقیق با شکلک و خنده و ناز دادن میخنده گاهی بی صدا گاهی خنده صدادار و تند تند دست و ...

ممنون عزیزم 

پسر منم ۲وماه نیمه تقریبا 

خواستم ببینم چجوریه طبیعیه یا نه برا منم تقریبا همین کارارو میکنه 

ولی دخترام خیلی کم بود عکس العملشون 

خدا حفظش کنه نی نی نازتو 😍😘

ممنون عزیزم  پسر منم ۲وماه نیمه تقریبا  خواستم ببینم چجوریه طبیعیه یا نه برا منم تقریبا ...

سلامت باشی

بچه با بچه فرق داره خب..هر کدومشون یجورن .واقعا نمیشه مقایسه کرد.خدا بچه های گلتو نگه داره واست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دختر عمع من دوتا بچه داره الانشم شستش رو میخوره 

وااای 😂خرس گنده

وااای 😂خرس گنده

جالبه دخترش میاد بهش تذکر میده که مامان نخور

دست خودش نیست میگه حواسم نباشه یه دفه میبینم تو دهنمه 

اینم از بچه گی میخورد بعدا نتونستن ترکش بدن

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا