2777
2789
عنوان

دارم پستونک بچمو ترک میدمش 😭😭

509 بازدید | 57 پست

الهی بمیرم براش ، چقدر پستونکشو میخواست .برامن دعا کنید ک بتونم ترکش بدم .وزنش از بس پایینه میخوام ترک بدم ک بیشتر شیر بخوره .۹ ماهشه.چقدر مادر بودن سخته وقتی بچت گریه میکنه 😭😭😭😭توروخدا دعا کنید بتونم دوروزه ترکش بدم 

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم از اولش به بچه اش پسونک نداد منم همین کارو میکنم 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

نی نی من نمیگیره به زور میکنم دهنش وقت خواب چون راحت تر میخوابه دوتا مک میزنه تف میکنه😐سه ماهشه

انشالله راحت ترک میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نکننننن اینکارووووووو

چرا ترکش بدی . چرا واقعااااا؟؟؟؟

بچه گناه داره . خودت گناه داری . چرا میخوای ترگش بدی. باور کن هیچیش نمیشه. بچه ی من تا دوسالگی پستونک داشت. هی گفتن دندونش فلا دندونش فلان هیج طوریش نشد .

انشاالله عزیزم

حالا پسری من پستونک اصلا نمیگیره هرچی میدم عوق میزنه عوضش شست میخوره😍😂

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
انشاالله عزیزم حالا پسری من پستونک اصلا نمیگیره هرچی میدم عوق میزنه عوضش شست میخوره😍😂

نذار .ترک شصت خیلی سخته‌توفامیل دیدم ک میگم

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
نی نی من نمیگیره به زور میکنم دهنش وقت خواب چون راحت تر میخوابه دوتا مک میزنه تف میکنه😐سه ماهشه ان ...

عزیزم نی نی ۳ ماهه چقد عکس العمل داره؟ میخندی براش یا شکلک در بیاری چیکار میکنه یا صداش کنی