2777
2789
عنوان

فیلم عروسیمو نمیتونم نگاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 109 پست

به نظر من که با شوهرت نشین ببین

چون ممکنه شوهرت بی حجابه اونارو ببینه بعد هروقت ببینشون اون تصویر بی حجاب بیاد جلو چشمش!

به نظرمن که درست نیست دیدنش هرچی باشه جارین بخاطر خودت میگم

🌷

قسمت زنونه فیلم مارو هم همسرم کامل ندیده تاحالا. با اینکه ما خیلی هم دربند حجاب نیستیم. خب خانوما هم میخوان راحت باشن نمیشه که همه اش پوشیده باشن چون داماد میخواد بعدا فیلم زنونه رو ببینه

فقط اون قسمتی که خودش هست توی زنونه رو دیده که اونجا هم مادرامون و یه سری اقوام که حجاب براشون مهم نبوده و دارن باهامون میرقصن،هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو مجلستون فقط جاریات بدون حجاب بودن!  بقیه حجاب داشتن! شوهرت نباید فیلم قسمت خونما رو ن ...

واااااا چندش نداره که عزیزم بالاخره تو فیلم زنونه ادم دوتایی باهم میرقصه دلش میخواد بیفته

مثلا عروسی پسرداییام چون خیلی حرف درمیارن داییم اینا مااصلا جلو دوربین و دوماد نرقصیدیم می دونستیم بدشون میاد ولی عروسی پسر عمه ام کلا وسط بودیم

کاش اینام مراعات میکردن که دوماد بتونه ببینه

..
والا من نمیفهمم چجور مذهبی هستن جاریات که جلوی دوربین با لباس باز میرقصن!!و اگ همسر شما هم مذهبی هس ...

عزیزمم تو فیلم عروسی زنا ی دیگه لختی نمیان جلو دوربین فقط عروس و دامادو خواهرو خواهر زاده اینا محرمن متوجه ای؟؟من دوست دارم شوهرم فیلم عروسیمونو نگاه کنه خاله و عمه هاشم با شوهرم رقصیدن عیبی نداره از نظرم چون محرمن این که یه مشت ادم خودخواه لباس باز ولختی بپوشن بیان جلو دوربین که خودشونم میدونن داماد بعدا نگاه میکنه این حرصمو در میاره

اگه شوهرت گفته فیلم عروسیو بذار ببینیم منظورش اون قسمتی ک خودتون یا شما و مادرش مثلا رقصیدین باشه ک خب بذار و ببینین ولی اگه گفته کلا بذار فیلم زنونه رو ببینیم بکوبون دهنش😐😐😐

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

والا من زن داداشام كلا بي حجابن.داداشامم اصلا اعتقادي ندارن ولي تا الان قسمت زنونه رو نديدن!!! ميگن اونايي ما تو بوديم حجاب داشتيم رفتيم بيرون حجابشون رو برداشتن راضي نيستن چرا بشينم نگاه كنم!!!

تازه معتقدم نيستم!

💕

بچه ها شماها شاید خیلیاتون این شزایط عادی باشه ولی برای خونواده ی منو شوهرم که مذهبی هستیم این شرایط ...

خونواده ی منو شوهرمم مث شماییم زیادمذهبی نیستیم ولی عروسیا جدانو پیش نامحرم لباس لخت نمیپوشیم.

واااااا چندش نداره که عزیزم بالاخره تو فیلم زنونه ادم دوتایی باهم میرقصه دلش میخواد بیفته مثلا عروس ...

🙄 دوماد چیکار داره فیلم زنونه رو ببینه 

بخدا من اولیت باره میشنوم

که چی بشه آخه

بنظر من شوهرش مشکل داره 

خب آدم تیپ میزنه بره عروسی که برقصه و تو چشم باشه دیگه 

هی میگه از روستا اودن خانوادشون با جادر یه جا نشسته بودن که چی 

کسی اینجوری باشه نباید برقصه🤣

واااااا چندش نداره که عزیزم بالاخره تو فیلم زنونه ادم دوتایی باهم میرقصه دلش میخواد بیفته مثلا عروس ...

بببین دقیقا خونواده ی شوهرم خودشون بدشون میادخونواد ه ی ماهم همینطور بخدا فیلم عروسی جاریام همشون مخرم بودن میرقصیدن مثه عمه خاله خواهر اضلا فیلم عروسیه جاریمو وقتی میدیدیم برادرشوهرم هم پیشمون بود خب مانعی نداشت همه محرم بودن

عزیزمم تو فیلم عروسی زنا ی دیگه لختی نمیان جلو دوربین فقط عروس و دامادو خواهرو خواهر زاده اینا محرمن ...

چقدر حرفت عجیبه😐😐وا خب عروسی برادر شوهرشونه ینی چی..اگه قراره نرقصن و لباس لختی نپوشن ک کلا نباید میومدن عروسیت😑 بهتر بود خودتو و محارم شوهرت عروسی میگرفتین😐😂

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
🙄 دوماد چیکار داره فیلم زنونه رو ببینه  بخدا من اولیت باره میشنوم که چی بشه آخه بنظر من شوه ...

خانم شوهر من مشکل نداره شما مثه اینکه از اونایی هسی لختی میری جلو دوربین میرقصی البته برا خیلیا این وضع عادیم هس کاری ندارم هر کی یه فرهنگی داره،ولی خونواده ی من خودمن خونواده ی شوهرم اونجور نبودن این اولین بار که ما میدیدیم این وضعشونو

به نظرم حرف شما خیلی بی منطقه تو مجلسی که زنونه اس رقصیدن چه میدونن دوماد میخواد فیلمو ببینه والا ما که زیاد مذهبی نیستیم و چادری و اینا نیستیم دوماد نمیاد بشینه زنونه رو ببینه نهایت رقص دونفره رو میبینه