2777
2789
عنوان

فیلم عروسیمو نمیتونم نگاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 109 پست

یعنی جاریات همسرتون اومد تو زنونه لباسونو عوض کردن یا یه حوری قسمتهای باز رو پوشوندن؟؟والا ما هم زیاد بسته نیستیم زیاد هم باز نیستیم،اما خب رعایت میکنیم،من تنها جایی که رعایت نکردم و به قوله شما لباسم نیم‌متری بود عروسی پسر عمم بود،که اونم گفتم توکه منو تو زنونه دیدی با نیم متر پاچه،تو فیلمت هم خواستی ببین،البته خداییش مثله برادرمه و کلا از این حرفا نداریم،اما خب جلوی نامحرمای دیگه رعایت میکنم،اونم عرچسیش بود و برام مهم نبود

روانشناس مملکت😍
🙄 دوماد چیکار داره فیلم زنونه رو ببینه  بخدا من اولیت باره میشنوم که چی بشه آخه بنظر من شوه ...

خوب اونوقت ماهم نباید فیلم مردونه رو ببینیم چون توش پرمرده خخخخخخ

ولی من باشوهرم هزاربار دیدم فیلم عروسیمونو کلی از فامیلاهم سرلختی جلو دوربین رقصیدن به من چه میخواستن نرقصن چرا باید بخاطر دیگران شوهرامو منع کنم که نبینه

..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم شوهر من مشکل نداره شما مثه اینکه از اونایی هسی لختی میری جلو دوربین میرقصی البته برا خیلیا این ...

آره الان منم مثل جاریات مشکل دار شدم🤣

همه مشکل دارن جز شوهرت

والا ما خانوادگی باحجابیم ولی عروسیمون قسمت خانما دقت کن قسمت " خانما" همه راحتن

پس چرا ملت خرج میکنن واسه خودشون 

مقاومتت الکیه بری به خودشونم بگی بهت میگن جلو مردا نبودیم که فقط خودت ضایع میشی

والا من شوهرم میگفت فیلم زنانه رو بهم نشون بده کشته بودمش😆

بنظر من ترس این خانوم از اینه شوهرش هیزی کنه ...بیخیال بابا من فیلم عروسیمو گذاشتم خواهر و مادر و بقیه هم بودن که محرم نبودن ولی دیدیم باهم مشکلی هم نداره....یعنی شوهراتون انقدر بی جنبه هستن با یه لباس لختی تحریک شن و غیره....بنظر من شوهرت چشم پاک باشه حساس نمیشی رو این چیزا...در ضمن ما هم محرم نامحرم حساسیم ولی توی عروسی مهم نیست اصن یه فیلم دیدن

خانوما ما هم مثل استارتره عروسیامون و کل عروسی رو که فیلم برداری نمیکنن قسمت زنانه و زمانی هم که میخوان فیلم بگیرن اعلام میکنن تا هر کس میخواد حجاب کنه اما جاری های ایشون موقع فیلم برداری هم حجاب نداشتن و اومدن رقصیدن🙄

من از اولشم گفتم بهتون فرهنگ خونواده هامونو که بدونید چجوره بعد موضوعه اصلیو گفتم و بعضیا میگن شوهرت مشکل داره ،شوهرمن مشکل داشت میشست بقیه فیلمو نگاه میکرد چرا سریع قطع کرد ؟چون خودوشنم مثه ما هستن من فیلم عروسی هموشنو دیدم،بچه ها خیلیا فرهنگشون اینطوره برتشون عادیه همشون همینطورن حتی خوده عروس خانمم راحته تو عروسیا ی مردم جلو دوربین رقصیده اینا براشون عادیه کاری با اونا ندارم ولی ما برامون عادی نیس بار اولم بود دیدم 

خانم شوهر من مشکل نداره شما مثه اینکه از اونایی هسی لختی میری جلو دوربین میرقصی البته برا خیلیا این ...

دوست عزیز به نظرم مشکل شما اینه که نیومده میخوای جاریات و آدم بد جلوه بدی خودتو خوب . وقتی شوهراشون راضی هستن شما چیکاره ای که هی گیر دادی فرهنگمون اینجوری نبوده اونا دوست دارن اینجوری باشن بیخودی اعصابتو خورد نکن 

خوب اونوقت ماهم نباید فیلم مردونه رو ببینیم چون توش پرمرده خخخخخخ ولی من باشوهرم هزاربار دیدم فیلم ...

مردا رو مگه بی حجاب ببینی گناهه🙄🤣🤣🤣

بعدشم واقعا یعنی فیلم قسمت مردونه رو میبینی والا من ۶ ساله عروسی کردم فیلم عروسیم قسمت آقایونو ندیدم فقط یه بار اونم با دور تند دیدم دوست دارم قسمت خانما رو ببینم

دخترعموهای شوهرم که خاطر خواهش بودن هم کلا توی فیلم بودن ولی برام اهمیت نداشت در ضمن کسی که حساس باشه نمیاد جلو دوربین برقصه. شما هم مشکلات هیزی کردن شوهرته نه رقص اونا !!!! جاری هات خودشون مشکلی نداشتن ک جلو دوربین رقصیدن اونوقت تو‌مشکل داری

دوست عزیز به نظرم مشکل شما اینه که نیومده میخوای جاریات و آدم بد جلوه بدی خودتو خوب . وقتی شوهراشون ...

اول اینکه من چهار ساله نامزدبودم ،دوم اینکه جاری بزرگ روز عروسیمون گردنبند جاری کوچیکمو دزدید همه هم دیدن همه هم فهمیدن نیازی نیس من کسیو از چشم بندازم

دوست عزیز به نظرم مشکل شما اینه که نیومده میخوای جاریات و آدم بد جلوه بدی خودتو خوب . وقتی شوهراشون ...

دروغ میگه بابا...حتما جاری ها خوش تیپ اینا بودن و توی فیلم افتادن دوس نداره شوهرش ببینه....

فیلم عروسی انقدر مهم نیست که بخاطرش حرص بخوری. میتونی بدی قسمتهایی که جاریهات نیستن رو دربیاره آتلیه و شوهرت همونا رو ببینه. تازه وقتی میگی همسرت پاشده فلش رو درآورده یعنی دیگه تمایلی به دیدن فیلم نداره. 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
دروغ میگه بابا...حتما جاری ها خوش تیپ اینا بودن و توی فیلم افتادن دوس نداره شوهرش ببینه....

خخخخخخخخخ آخه واقعا من موندم چرا این همه گیر داده به جاری به این ربطی نداره در مورد پوشش جاری آخه شوهرشم جنبه نداره فیلم زنونه ببینه به جاریا چه ربطی داره