2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما عمل کن اتفاقا منم امروز میرم دکتر ویزیت شم واسه عمل دوم من سال 81 عمل کردم الان یه سوراخ بینیم کامل گرفته موقع خواب حالت خفه گی بهم دست میده باید عمل کنم 

هیچ دردی نداره فقط تامپون تو بینی که میخواد درش بیاره یه ممکنه اذیت شی درد هم نداره شاید اون مدتی که گچ رو بینیته کلافه شی 

حتما عمل کن 

اره حتما عمل کن اتفاقا منم امروز میرم دکتر ویزیت شم واسه عمل دوم من سال 81 عمل کردم الان یه سوراخ بی ...

الان اکثر دکترا دیگه تامپون نمیذارن

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
چند روز بعد عمل ادم میتونه بلندبشه کاراشوبکنه

فرداش

اگر ک افت فشار نداشته باشی

حموم دسشویی غذا من همه کار خودم میکردم

ته تهشم بخوای استراحت کامل باشی 7 روز

الان اکثر دکترا دیگه تامپون نمیذارن

جدی!؟! چه خوب اگه اونم نباشه که دیگه هیچی کاملا راحت شده خدا کنه دکتره دستش خوب باشه جلو بینیم یه کم پهن شده یه دکتر رفتم گفت باید غضروف از گوش بگیرم که بتونم شکلش بدم امروز ببینم این یکی نظرش چیه

جدی!؟! چه خوب اگه اونم نباشه که دیگه هیچی کاملا راحت شده خدا کنه دکتره دستش خوب باشه جلو بینیم یه کم ...

جای خوب برو حتما

بشین تو مطب نمونه کارشو از نزدیک ببین

جای خوب برو حتما بشین تو مطب نمونه کارشو از نزدیک ببین

والا این پنجمین دکتره قبلیا خوب بودن ولی قیمتایی که گفتن  نجومیه اینو یکی از دوستام معرفی کرد گفت کارش متوسطه قیمتشم پایینه 

والا این پنجمین دکتره قبلیا خوب بودن ولی قیمتایی که گفتن  نجومیه اینو یکی از دوستام معرفی ...

اره قیمتا ک بالا رفته

ولی کلا به عکس و حرف کسی اکتفا نکن حتما تو مطب از نزدیک چند تا نمونه کار ازش ببین

ماشالا الان انقدر زیاد شدن دکتراااا ک نگو پولو میگیرن دماغو کج و کوله میکنن بعدم میگن بیا ترمیم

اره قیمتا ک بالا رفته ولی کلا به عکس و حرف کسی اکتفا نکن حتما تو مطب از نزدیک چند تا نمونه کار ازش ...

اره باید برم کاراشو از نزدیک ببینم خیلی جراح بینی زیاد شده من از پارسال تابستون تا حالا دنبال دکترم دیگه میخوام حتما عمل کنم