2777
2789

کدوم شهری؟

بیمارستان ک نیست

کلینیک عمل میکنن

دکترا خودشون با 1-2تا کلینیک قرارداد دارن ک فقط همونجا عمل میکنن

قبلش ویتامین e نخور

به خودت برس جیگر بخور پسته  بخور خوراکیای مفید بخور

بعد بعد از عمل هم نمک اصلا نخور

دو روز اول سوپ بخور و غذاهای ابکی ک جویدن نخواد

بعدشم میتونی غذاهای عادی بخوری البته بدون نمک ک ورم نکنی ولی با قاشق کوچیکتر و تیکه های کمتر ک خیلی نیاز ب جویدن نداشته باشه ک دماغت کج نشه

از وقتی هم ک ب هوش میای تا 1 هفته هر نیم ساعت یبار 5-10 دقیقه دو تا قالب یخ رو بذار تو مشما فریزر بذار زیر چشات ک کبود نشی

سرتم تا 1-2 ماه پایین نگیر ک ورم نکنه بینیت

ازمایش هم هر زمان تایم عمل رو داد 1 هفته قبلش ازمایش خون داری و یه اسکن از صورت و بینی البته الان بخاطر کرونا از خواهرم اسکن ریه هم گرفتن

تو کلینیک هم ماسک بزن برو و خیلی مراقب باش هم خودت هم همراهت ک کرونا نگیرین خدانکرده

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
کدوم شهری؟ بیمارستان ک نیست کلینیک عمل میکنن دکترا خودشون با 1-2تا کلینیک قرارداد دارن ک فقط همون ...

من مشهد هستم ممنون عزیزم چقدر خوب راهنماییم کردی واقعا . ازالان استرس دارم بعدعمل نکنه دماغم کج بشه میترسم میترسم خواهر ولی دوست دارم عمل کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهد هستم ممنون عزیزم چقدر خوب راهنماییم کردی واقعا . ازالان استرس دارم بعدعمل نکنه دماغم کج بشه ...

نه نترس فقط بعدش رعایت کن دیگه

چیزی ب صورتت نخوره...سرتو پایین نگیر...مثلا نشین ته دیگ نخور  

مراقبت کنی خوب میشه زود

فقط حتما کار پزشکارو از نزدیک ببین به پیج اینستا و عکس و حرف دیگران اکتفا نکن

13میلیون هزینه عمل میخاد بگیره ازم

ب پول نیست تهران دکتر هست 40 تومن میگیره ولی انقدر ناراضی داره ک نگو

نه نترس فقط بعدش رعایت کن دیگه چیزی ب صورتت نخوره...سرتو پایین نگیر...مثلا نشین ته دیگ نخور   ...

من دوتابچه 5ساله دارم کارای خونه با خودمه چجوری سرمو پایین نگیرم ظرف چجوری بشورم جارو چجوری بکنم چه کنم تا کی اینطوری کارنکنم

من دوتابچه 5ساله دارم کارای خونه با خودمه چجوری سرمو پایین نگیرم ظرف چجوری بشورم جارو چجوری بکنم چه ...

انجام بده بابا منم خودم انجام دادم

سرتو پایین نگیر زیاد

سرت صاف باشه چشاتو پایین بگیر راحت میتونی کاراتو کنی

اونم 1-2 ماه مراعات کنی بعدش اوکیه

واقعا نایب زیارت شما هستیم ممنونم  ازراهنمایی باارزش شما

قربونت بشم کاری نکردم...

سلام منم ب امام رضا برسون...ایشالا کمک کنه زودتر این بیماری شرش کم شه بیام پابوسش...

روزت بخیر گلم