2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست تو گچ هست بینی درد نداره ادم بعد عمل

نه اصلا درد نداری

البته میگم همه اینا ب دست و کار دکتر بستگی داره ک چقدر با ظرافت عمل کنه

اگر تامپون بذاره روز سوم تامپون رو برمیداره روز 5 گچ

اگر تامپون نذاره ک فقط روز 5 میری گچ رو برمیداره

گچو ک باز میکنه اولین حست پشیمونیه  

بعد کم کم عادت میکنی ب چهره جدیدت

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
یعنی ادم احساس میکنه که زشت شده که پشیمون میشه

چون گچ رو بینی بوده اصلا یه فرمیه اولش

بعد خوب تغییر میکنی دیگه اولش ک باز میکنه خوب بخیه داری ورم داری یکم تو ذوق ادم میخوره اصولا 99 درصد همینجورین...بعدش ک 2-3 ماه بگذره خوشت میاد میگی کاش زودتر میرفتم عمل میکردم  

بایدیک هفته بیاد یک نفر کارامو بکنه چون دماغ تو گچه نمیتونه پاشه ادم غذا درست کنه کاراشو بکنه درسته ...

من ک خودم سرحال بودم

ولی اگر کسی هست ک بیاد خوب بهتر

فقط باید مراقب باشی خدانکرده کرونا نگیری خیلی باید احتیاط کنی چون شرایط سخت میشه اونوقت

میشه عکس بزاری ببینم از بینی ات

عزیزم سر کارم دارم با سیستم چت میکنم عکس ندارم تو کامپیوتر شرکت

بینی من طبیعی عمل شده

کرج گوهر دشت پیش دکتر حسینی اقدم عمل کردم

بینی رو نازک نمیکنه

سلیقه ای دیگه

ولی دستش خیلی خوبه نه درد نه کبودی نه اذیت

ما 3 تا خواهر با دختر خاله شوهر عمه دختر عمه دختر عموها همه پیشش عمل کردیم راضی بودیم

عزیزم سر کارم دارم با سیستم چت میکنم عکس ندارم تو کامپیوتر شرکت بینی من طبیعی عمل شده کرج گوهر دشت ...

چندروز مرخصی گرفتی واسه کارت منم شاغلم چون چندسال پیش عمل کردی چند گرفت ازش.

چندروز مرخصی گرفتی واسه کارت منم شاغلم چون چندسال پیش عمل کردی چند گرفت ازش.

من 1سال و نیم پیش عمل کردم با ازمایش و برو بیاش6 تومن شد

خواهرمم 2-3 ماه پیش عمل کرد پیشش 8 تومن درومد 7 دکتر گرفت ازمایش و اسکن و ... شد 8 تومن

من دقیقا 21 اسفند عمل کردم دیگه هفته اخرو مرخصی گرفتم نیومدم تا 20 فروردین ک برگشتیم سرکار دیگه کامل اوکی بودم

کلا سختیش 7 روزه دیگه...حالا تامپون و گچ و حموم نرفتن و این داستانا...بعدش گچو باز کنه حموم رفتنم اوکی میشه راحتی

من 1سال و نیم پیش عمل کردم با ازمایش و برو بیاش6 تومن شد خواهرمم 2-3 ماه پیش عمل کرد پیشش 8 تومن در ...

پس یک هفته مرخصی بگیرم بسه . چی بخورم زودتر خوب بشم .ازموقعی که ادم بره دکتر تا بره بیمارستان چقدر زمان میبره خیلی ازمایش اینا میگیرن یانه بیمارستان دولتی بهتره یا خصوصی