من خودم شكرخدا نگرفتم ولي يه زن دايي دارم واسه خودش ليوان چايخوري ميخره بعده يه مدت كه استفاده كرد ميشوره و كادو ميبره اين و اون😐
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جاکلیدی که شوهرم واسه خونه خریده بود هدیه داد ب من😁
زحمت كشيده😂
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
خیلی تا دلت بخاد اما ضایع ترینش تقربیا سه سال پیش روز معلم یه گل سر با مو 😂 😂 😂
واااي لااقل تميزش ميكرد😂😂
دوستم..یه چیزی بهم داد مث گردنبند..از اینا ک چندتا پر رنگی روشه و یه دایره دورش کاموا پیچیده شده😐تا ...
نمياورد سنگين تر بود كه😁
شوهرم قبلادوست دختر نداشته خیلی ادم ساده ایه میگفت من دیدم تو ازون جاکلیدی تومغازه خوشت اومد واست خ ...
خداروشكر پس منتظر كادوهاي بهتر باش😁
یکی از دوسام کلا یه پاک کن یه مداد تراش با یه جامدادی خریده بود هرکدومشم کرده بود تو یه کادو😐ینی پاک کن تو یه کاغذ کادوی ریزه مداد تراشم همینطور جامدادیم همینطور😑
بازم دسش درد نکنه😐🙈🙌
بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃