2777
2789

من خودم شكرخدا نگرفتم ولي يه زن دايي دارم واسه خودش ليوان چايخوري ميخره بعده يه مدت كه استفاده كرد ميشوره و كادو ميبره اين و اون😐

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندان برا تولدم😐

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
جاکلیدی که شوهرم واسه خونه خریده بود هدیه داد ب من😁

زحمت كشيده😂

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
قندان برا تولدم😐

ايييي بدك نيست😁

خیلی تا دلت بخاد اما ضایع ترینش تقربیا سه سال پیش روز معلم یه گل سر با مو 😂 😂 😂 

واااي لااقل تميزش ميكرد😂😂

زحمت كشيده😂

شوهرم قبلادوست دختر نداشته خیلی ادم ساده ایه

میگفت من دیدم تو ازون جاکلیدی تومغازه خوشت اومد واست خریدم

اون اوایل هیچی بلدنبود الان بهترشده😂

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
دوستم..یه چیزی بهم داد مث گردنبند..از اینا ک چندتا پر رنگی روشه و یه دایره دورش کاموا پیچیده شده😐تا ...

نمياورد سنگين تر بود كه😁

شوهرم قبلادوست دختر نداشته خیلی ادم ساده ایه میگفت من دیدم تو ازون جاکلیدی تومغازه خوشت اومد واست خ ...

خداروشكر پس منتظر كادوهاي بهتر باش😁

یکی از دوسام کلا یه پاک کن یه مداد تراش با یه جامدادی خریده بود هرکدومشم کرده بود تو یه کادو😐ینی پاک کن تو یه کاغذ کادوی ریزه مداد تراشم همینطور جامدادیم همینطور😑

بازم دسش درد نکنه😐🙈🙌

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃