2777
2789
عنوان

ضايع ترين و بيخودترين كادويي كه گرفتين🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست
کوچیک که بودم یه سال که برام تولد گرفتن داداشم پشتی خونه رو بهم کادو داد😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂😂واااای عجب داداشی😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

خودم هم یبار برای تولد شوهرم عکس سه تایی خودم و پسرم و شوهرم را سفارش دادم روی ساعت که وقتی به شوهرم دادم گفت این چه ربطی به من داره!😂😂😂

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد پارسال من ، مامانم برای پسرخالم و پسرداییام کلی کادو خریده بود برای من یه چیز خیلی کوچیک !!!&nb ...

يعني متنفرررم از اونايي كه شمع تولد يكي ديگه رو فوت ميكنن😩

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
خودم هم یبار برای تولد شوهرم عکس سه تایی خودم و پسرم و شوهرم را سفارش دادم روی ساعت که وقتی به شوهرم ...

يعني ما زنا تو كادو دادن هم به فكر منفعت خودمونيم😂

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
حرصم در اومد واقعااا😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 ...

تازه قرار بود امسال جبران کنن که بازم مامانم یادش رفت 

از سرکار زنگ زد گفت اگه میخوای با دوستت بری بیرون من اجازه میدما 😑😑

دوستم لباس خواب کادو داد. بهم هم در رفتگی داشت هم تار موهاش روی لباس بود . 

نگو كه متأهل بود😩😩😂😂

مياوردي ميگفتي برام ارزش معنوي داره😂

بخدا توی ساکم قایمشون کردم 😂 همش میترسیدم دوستم ببینشون تا اینکه رفتم خونه بابام گذاشتمشون اونجا دیگه خیالم راحت شد 🤕

بخدا توی ساکم قایمشون کردم 😂 همش میترسیدم دوستم ببینشون تا اینکه رفتم خونه بابام گذاشتمشون اونجا دی ...

طفلي حتما تجربه نداشته خووو😁😁

طفلي حتما تجربه نداشته خووو😁😁

نه نداشته ولی اونموقع هم خسیس بود کلا چیز ارزون گرفته بود.

وقتی نامزدی کردیم برا خرید لباس نامزدی بهش گفتم گفت من وقت ندارم تو برو لباس هر چی میخوای بگیر بعد من پولشونو بهت میدم منم گفتم باشه لباسا را گرفتم و پولشونو هم خودم دادم چند روز بعد بهش گفتم خب پولشون اینقد شد بده.گفت به من چه تو برا خودت لباس گرفتی من پولشونو بدم!!!!

دیگه پولشونو نداد😒

البته الان اصلا اینجوری نیست خیلی خرجم میکنه

نه نداشته ولی اونموقع هم خسیس بود کلا چیز ارزون گرفته بود. وقتی نامزدی کردیم برا خرید لباس نامزدی ب ...

اصولا خيلي از مردا اول زندگيشون خسيسن چون همش دغدغه خريد خونه و ماشين و اينارو دارن ولي بعد كه خونه دار و ماشين دار شدن لارج ميشن