سلام خانومای گل . خوبین ..تو تاپیک های قبلیم ..که اقدام برای بچه سومی کرده بودم ..خیلیا تبریک گفتن خیلیا براشون عیرقابل تصور بود که چرا تو این مملکت بچه سوم میاری ..بعضیا گفتن سرکاریه ....بالاخره خیلیاتون گفته بودین اگه باردار شدی تگ کن ..خیلیا هم وقتی گفتم باردارم گفتن وقتی جنسیت مشخص شد مارو تگ کن ...خانومای عزیز پریروز رفتم ناهنجاری همون انومالی و بچم سالم بود و قراره سومین دخترم هم بیاد به جمع خانوادمون ..خیلی خوشحالیم ..دخترام خیلی مشتاق دیدار ابجی کوچولوشون هستن ..اگه خدا بخواد ۱۷ اسفند که تولد خودمم هست روز تولدم بدنیا بیاد ...و بهترین کادوی تولدم فرزند عزیزم بشه ..خدا قسمت همه بکنه ..🙏بالاخره خواستم بهتون خبر بدم دوستای مهربونم
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
وای یه ساعت اسم هارو تگ میکنم همش ابی بود بعد که کپی کردم نشد😭😭😭😭
مبارک باشه عزیزم، خوشبحال خودتون و دخترهات، سه تا خواهر خیلی عالیه.
من یکی از فانتزی هام وقتی باردار بودم این بود که دوقلوی دختر باردار باشم.
امیدوارم بارداری و زایمان خوبی داشته باشی
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.