2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست
مطمعن باش خوشبخت نمیشه دنیا دارمکافاته

خب اونم فک کنم جدا شده ،خیلی چهرش شبیه مادر شوهرمه ،عکس پروفایلش رو برداشته چون شوهر من روو اینکه زن عکس تک بزاره حساس بود و از تایم طلاق من ،شوهرمو لایک میکنه ،حس میکنم توو کار شوهرمه،تا حالا دختره رو ندیدم ،شهرستانه ،

ببین اونم میخواد یه پسری بقول امروزی تور کنه ،شوهر من هم اگ نخواد زن بگیره خونوادش نمیزارن ،حاضرم شرط ببندم مادرش نظر کنه دختره رو بگیره اما دختره ۳۶ سالشه انگار تا بیاد سریع بچه میاره .....

ترجیح میدم همینو بگیره وگرنه سن پایین و خوشگلتر بگیره خیلی زورم میاد 

چقد احمقم انقد فکر میکنم 

آره همو واقعا دوس داریم اما دهن بینیش و دخالت بیش از حد برادرش و بچه بازی و زورگویی های خودش و لجباز ...

خیلی داستانت مثل منه و اینو به هرکی گفتم میگفت دلیل طلاق دهن بینی و تندی اخلاق نمیتونه باشه تا بعد دو یه ماه قهر از لج من دختر برد مچ گرفتم و این شد کلاااا همه چی ترکید ،بماند خونوادش یه سال یه قدم برنداشتن ،چون کلی حرف به دومادشون دم پاسگاه گفتم اونم بخاطر داداشش ک داشت منو بد جلوه میداد ،شوهرم میگف نباید جلو دوماده میگفتی ،ببین واس دختر خودشون انقد هولن اما دختر مردم ....

و واقعا فهم خانواده مهمه .من اگ خیانت رو هم ببخشم خونوادشو نمیتونستم هضم کنم .حجم عظیمی از بیشوری .

و جالبه که تا زن نداره پیشش نیستن اما من باشم هر روز تل و انتقال حرفا این و اون .

شوهر منم خننننگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا رو از کجا گرفت؟عاشق داییت بوده ها ،ببین بنظر دعا ارزش داره ؟من دوس ندارم ازدواج کنه،یا من ید هیش ...

نمیدونم از کجا گرفته به اون یکی زن داییم گفته دعا نویسه آب مرده داده ریختم سر خودم و شوهرم ، خیالم راحته بعد منم نمیتونه با کسی ازدواج کنه،  البته نمیدونم چرا اینطوری کرده‌ چون هیچ وقت از داییم راضی نبود همیشه بدش میگفت طلاق گرفت دوباره برگشت بچه دارم شد ، خب مردی که بده چرا همش اویزونش   میشی 

برا مردا که هست حالا مثل اولی نشد پایین تر ،برا خانوما مونده به شانس ،مونده به اجتماعی بودن خودش و خ ...

من واقعا قصد مجدد ندارم ،نهایت تغییر میگم میرم میرم از ایران ،اما توو کرونا گیر کردیم .اطرافیان ک تا ببینن طلاق گرفتی حجم عظیمی از بیشعوری رو حس میکنی .

بعضی خانوما چارتا لایک   فک میکنن چی بوده که انجام دادی ،ینی یه چیز زشتی توو این یه هفته دیدم کوپ کردم .من اگ بخوام بار بعد ازدواج کنم انقد سطح بالا برخورد میکنم ک هرکسی نزدیک نیاد .حالا بعضی زنها چطو جرات میکنن فک کنن یکی مث من میره تو کار شوهر اون خخخ واقعا چقد از خودشون نا امیدن .

من خودم انقد بخودم و طرفم اعتماد داشتم ک مطمئنم تا تایمی ک بودم خیانت نکرد .حالا بعضیا میگن بزار جا بیوفته ک محض خیانت جدا شدی و .....

باورت میشه از دست خودم ناراحتم ک چرا با ندونم کاری این اشتباهات پیش اومد .

دیوانه کنندس

ببخش اگ خوب توضیح ندادم

نمیدونم از کجا گرفته به اون یکی زن داییم گفته دعا نویسه آب مرده داده ریختم سر خودم و شوهرم ، خیالم ر ...

دوسش داره .مسئله زندگی مشترک و دوست داشتن از فردی ب فرد دیگ متفاوته.

تما جالبه تایمی باهم بودن چنین تدبیری اندیشیده .

ایشالا خوشبخت باشن 

واس منم دعا کن

حداقل لاقل دیگه خیانت محسوب نمی شه...

اینم خیانته. چطور طرف رو پیدا کرده؟؟ باهاش حرف زده اینور اونور رفتن بعد تصمیم گرفته میخواد. طلاق فقط زمانی به دلیل خیانت نیست که دونفر بدون حضور نفر سوم باهم به مشکل میخورن و حدا میشن. 

دوسش داره .مسئله زندگی مشترک و دوست داشتن از فردی ب فرد دیگ متفاوته. تما جالبه تایمی باهم بودن چنین ...

درسته اما قبول داری بعضی از دوست داشتن ها فقط بوی احمقی میده،اینا از دوران نامزدی دعوا و کتک کاری داشتن ، همیشه دیگران در حال صلح دادن اینا بودن ، دیگه واسه  فامیل عادی شده بود هرشب همسایه ها اینا رو آشتی میدادن ،ولی خب اونم اینطوری خوشه دیگه

انشاله هرچی خیره هر چی به صلاحت هست واست پیش بیاد ،خدا بهت آرامش بده، دنیا با همه ی خوبی و بدی هاش ارزش نداره به خودت سخت نگیر دوست خوبم

من واقعا قصد مجدد ندارم ،نهایت تغییر میگم میرم میرم از ایران ،اما توو کرونا گیر کردیم .اطرافیان ک تا ...

عزیزم من تازه ازدواج نکرده بودم و تازه نامزد کرده بودم. یه زنیکه بیشعور سر کار ما بود که شوهرش هم اونجا بود. کثافت روانی یه بار حرفایی بهم زد که من کپ کردم. تلزه روز قبلش فهمیده بود که من نامزد کردم. اومد رسما گفت که تو به شوهر من نظر داری 😳 بیشعور رو به منابع انسانی گزارش کردم که دیگه راه نیافته به بقیه هم چرت و پرت بگه. بعضیا تو زندگیشون مشکل دارن عوض حل مشکلاتشون راه میافتن تو جامعه دنبال یکی میگردن که بندازن گردنش. 

عزیزم من تازه ازدواج نکرده بودم و تازه نامزد کرده بودم. یه زنیکه بیشعور سر کار ما بود که شوهرش هم او ...

ببین شوهرش فامیله کارش با خانمش یکیه من گفتم شاید توو کار بدرد بخوره و فامیله،اون همه پستها منو لایک کرد و فالو کرد ،بعد دیدم پیج کاری یهو تفریحاشونو میزارن ،کار خانمشه،پسره اصا مالی نیست کلاااا بمیرمم نگاه اون مدل مردی نمیکنم.اما زنش از اون پایین تره .کل لایک ها رو برداشته و انگار فقط من پیج شوهره که کاری هم هست رو سی چهل تا لایک زدم .بم برخورد ک لایکها رو برداشته ،کارش زشت بود ،واقعا زنهایی در جامع داریم ک اونام بیمارن و خود کم بینی دارن 

اینم خیانته. چطور طرف رو پیدا کرده؟؟ باهاش حرف زده اینور اونور رفتن بعد تصمیم گرفته میخواد. طلاق فقط ...

واسه من توو دوره قهر با کسی از خونه گرفتمش،ک البت کاری نکردن در ظاهر اما دختره میخواسته شب بمونه

گوش شوهرمو مادرش با چرت پر کرده که کدوم زنی مرد جووون رو ول میکنه.

خوب احمق همه دعوا دارن حتی تا پا طلاق میرن و دو تا ریش سفید ظهور میکنه

چطو وقت احترام گرفتنام و پخت و پزا خوب بودم و هی تل بزن و احوال بپرس ،اما نازمون خریدار نداشته باشه 

واقعا بیشوری از خانواده متولد میشه

من چطو عین احمقا به پسر این خانواده هنوز فک میکنم 

پسری ک بهترین شانس زندگیمو سوزوند

ک الان زن بترسه من پیج شوهرشو لایک کنم خخخخ خدا توو این مملکت دیوونه نشم 

البت خودمم نسبت به لایک دختر خالش حس بدی داشتم و باید به زن اون ادم حق بدم 

با این تفاوت من تایمی بودم هرررررگز ب شوهرم شک نکردم چون خودم و عالی میدیدم 

الان مسخره ای شدیم رفت.

خیلی داستانت مثل منه و اینو به هرکی گفتم میگفت دلیل طلاق دهن بینی و تندی اخلاق نمیتونه باشه تا بعد د ...

طلاق گرفتی؟ یا میخوای بگیری؟

خانواده اونم همش همه چی برای دخترراشوم میخواستن انا عروس برده بود براشون

مرسی خداجونم❤
طلاق گرفتی؟ یا میخوای بگیری؟ خانواده اونم همش همه چی برای دخترراشوم میخواستن انا عروس برده بود براش ...

یه هفتس طلاق گرفتم .ببین اگ دوسش داری و دوست داره ،نزن روو دور تند ،حتی حتی اگ خونه جدا هم شدین دو سه ماه اقدام قانونی نکن ،واقعا طلاق تلخ.

یکم توو دست بگیرش

با خونوادش در نیوفت ،ور میوفتی

تازه من فقط تایم قهرم در افتادم و اونم دید فایده نداره

فاصلت و محترمانه حفظ کن 

به خودت بچسبونش 

حتی شده با دعا پیشگیری کن ،عاشق بمونه 

والا من میگفتم کسی با دعا بمونه با دعام میره 

اما بنظرم شوهرت رو اگ مرد نسبتا خوبیه روزایی که دونفریاتون خوبه رو دوست داری جذب کن 

فکرا بد نکن .انرژی منفی نده به خودت 

اعتماد بنفستم پایینه در ضمیر ناخوداگاهت اونو با مطالعه و توسعه فردی بالا ببر 

بازنده تو نیستی ،ببر

کتاب کتاب کتاب حتی شده صوتی.

نی نی س ایت پر از بد اموزیه ،اینجا خیلی نچرخ .

من اخرا زندگیم اینجا اومدم تخس شدم هخخخ زدم زندگیو ترکوندم .

مثلا میگن شب عید کجا میرین ،یلدا کادو اورد و ...مادرشوهرم فلان ،بابااااا ول کن خاله زنکیا رووو

یه هفتس طلاق گرفتم .ببین اگ دوسش داری و دوست داره ،نزن روو دور تند ،حتی حتی اگ خونه جدا هم شدین دو س ...

من جدا شدم دو ساله طلاق گرفتیم 

در ضمن تو الان اولاشی داغی بزار یه خرده بگذره آروم تر میشی

مرسی خداجونم❤