2777
2789
عنوان

بچه هااا حوصلم سر رفتههه

247 بازدید | 47 پست

یه تاپیک دیدم راجع ب اینکه شلوار چه رنگیه خیلی خوشم اومدخخخ حالا منم ب تقلید از اون بیاید حدس بزنید چهره من چ شکلیه و اخلاقم چجوریه!منتظر نظر همتون هستمممم

من میگم شلوارت مشکیه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهر معمولی داره چشمای قهواه نه ریز نه درشت موهای خرمایی نسبتا کوتاه لبای کوچیک به نطرم حاضر جواب و زود جوشی خیلی اهل گفت گو و مشاجره هستی

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
همه موارد درست ولی اتفاقا صبورم البته تو انجام دادن کارام صبورم!خخخ 

😀😎😎

اتفاقا یه حسی بهم میگفت صبوری ولی نمیدونم چرا نوشتم صبرت کمه 😂😂😊💞

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

چهر معمولی داره چشمای قهواه نه ریز نه درشت موهای خرمایی نسبتا کوتاه لبای کوچیک به نطرم حاضر جواب و ز ...

اتفاقا برعکس خخخ خیلی خوشگلم چشمام خیلی درشته دهنم کوچیکه ولی لبام قلوه ایه و پر حجم موهامم خرمایی هست ولی خیلی بلنده نسبت ب شرایط حاضر جواب هستم ولی زیاد اهل بگو مگو نیستم تو دعواها سکوت میکنم