2777
2789
عنوان

بچه هااا حوصلم سر رفتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 47 پست

تاپیک اخر منو ببینید گرفتارم😔خواهش میکنم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
اتفاقا برعکس خخخ خیلی خوشگلم چشمام خیلی درشته دهنم کوچیکه ولی لبام قلوه ایه و پر حجم موهامم خرمایی ه ...

مثل رمانایی🤩🤣🤣

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا کاملا همه شو بر عکس گفت خخخ 

ولی من حس میکنم‌این جوری هستی واقعا حسی که بهت دارم و فکر حسم بهم راست میگه

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
ولی من حس میکنم‌این جوری هستی واقعا حسی که بهت دارم و فکر حسم بهم راست میگه

نه عزیز دلم راجع ب اخلاقم نمیدونم اما راجع ب چهرم کاملا بر عکس گفتی من ب خوشگلی معروفم گلم بعضی از دوستان تا بحال عکسمو دیدن 

منم همچین حسی داشتم رید تو حسم اسی😒

😁😁😁😁 ولی بازم با اینکه اسی میگه خوشگلم اما من به حس خودم باور دارم اصلا نمی تونم قبول و نظرم عوض نشد🤣🤣

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
😁😁😁😁 ولی بازم با اینکه اسی میگه خوشگلم اما من به حس خودم باور دارم اصلا نمی تونم قبول و نظرم عوض ...

چشمو ابرومو بفرستم ببینی راجع ب چشمام نظرت کلا عوض بشه 😁

چشمو ابرومو بفرستم ببینی راجع ب چشمام نظرت کلا عوض بشه 😁

حسم قویتره 

حالا بفرست