2777
2789

سلام خانم ها یه مغازه ای هست که ۲۵ متر جاش خوبه بد نیست ۲۲۰ تومن میگه صاحبش لباس بچگانه فروشی به نظرتون ارزش داره خریدنش بعد جنس های مغازه هم میگه ۴۰ تومن میفروشه همونا رو بخرم یا مغازه رو تغییر کاربری بدم

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

مغازه رو بخر بدون جنس خودت ببین نیاز اونجا چیه 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اینم فکر خوبیه ممنونم

میدونید چون اگه خوب فروش میرفت دیگه نمیفروخت جنسها رو

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
شاید موقعیتش برای فروش پوشاک خوب نیست که داره می فروشتش..من باشم بیشتر به موقعیتش  دقت می کنم&n ...

نه آشنا است میگه برام سخته رفت و آمد کارش اصفهان حالا من گفتم اگه بشه لباس فروشی نمی زنم .

مغازه کجاس؟ ببین تو اطراف چه مغازه ای نیس همونو بزن

اطراف اصفهان آره فقط فعلا مغازه رو دیدم حالا بعد باید ببینم چه چیزهایی اونجا نیاز هست.ولی خوب چون خودش میگفت لباس ها رو هم میفروشه گفتم نظر خواهی کنم که لباس ها رو بخرم یا نه

اطراف اصفهان آره فقط فعلا مغازه رو دیدم حالا بعد باید ببینم چه چیزهایی اونجا نیاز هست.ولی خوب چون خو ...

اون لباسا به نظرم اگه قیمت واقعیش ۴۰ چون بار خودشه باید زیر قیمت بده شاید اون لباسا خواهان نداشته باشه بمونه رو دستت

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
اون لباسا به نظرم اگه قیمت واقعیش ۴۰ چون بار خودشه باید زیر قیمت بده شاید اون لباسا خواهان نداشته با ...

ممنونم❤