2777
2789
عنوان

کیاخودشون‌تنهازندگی‌میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 24 پست
دروغ میگن حوصله ادم سر میره با خودش حرف میزنه افسرده میشه من تنها نیستم ولی یه دخترخانم تنها زندگی م ...

اون شخصیت ضعیفی داره. من ک افسردگی نگرفتم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
زدم عزیزم 

مرسی گلم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سری مزایا داره، ی سری معایب مثلا کسی کارت نداره کی بری و بیای، از طرفی دیگه کسی نیس هی بگه بیا غذ ...

تنهازندگی میکنی

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مگه الان ک متاهلیم کسی هی میاد بگه غذاتو بخور؟ 😂هیچ معایبی نداره 

😂😂😂والا این نظر من نبود، نظر کسی بود که مجردی زندگی می‌کرد و میکنه 

البته اون مادرش فوت کرد و پدرش ازدواج کرد. ایشون هم وقتی به ی استقلال نسبی رسید، مستقل شد. هر از گاهی هم پدرش و همسر پدرش میان خونش

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

من از مجردی دوست داشتم تنها زندگی کنم اما اراده نداشتم یه کم هم میترسیدم . الان با اینکه متاهلم ولی دوست دارم تنها زندگی کنم دلیلش اینه که حوصله  رفت و امد رو ندارم و اگه تنها باشم مجبور نیستم حتی خونوادم رو هم ببینم حوصله هیچ آدمی رو ندارم ولی کار ندارم کاش از ۱۹ سالگی میرفتم سرکار مثلا میخوندم واسه معلمی . الانم میتونم مثلا تو مدارس غیر انتفاعی هم میشه معلم شد درسته حقوقش کمه ولی من همیشه از معلمی خوشم میومد ولی الان بچه دارم تو شهر غریبم جایی ندارم بچمو بزارم  برم سرکار . ولی دوست داشتم همیشه تنها باشم بخاطر فرار از دست اطرافیان و حوصله هیچکس  رو ندارم اما نتونستم ولی همیشه به تنها زندگی کردن فکر میکنم 

من

فقط روزها

چون شوهرم از طلوع آفتاب تا هشت و نیم شب سرکار

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

تنهایی خیلی خوبه

اصلا آدم اجتماعی نیستم

از مردم به دورم

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم