2777
2789
عنوان

کیا با مردا خیلی راحتن😐😐

1446 بازدید | 84 پست

من نمیدونم چرا خود به خود با مردا راحتم و گرم میگیرم اصلا اصلااااا منظور بدی یا قصدی ندارم ها ولی زن و مرد برام فرقی نداره تو حرف زدن باهمه میگم و میخندم که خیلیا خانوماشون خوششون نمیاد مثلا چندتا دوستای شوهرم رفت و امد فامیلی داریم من خیلی راحتم خوشش نمیاد چیکار کنم این رفتارو ترک کنم اخه من منظوری ندارم باهمه همینجورم😐😕☹

حالا اگه اینجا انگ بهمون نزنن منم همینجوریم مثلا با پسرخاله هام صمیمیت بیشتری دارم تا دختر خاله هام

کلا دخترا به دلیل حسادت ذاتیشون دوستای خوبی نیستن

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه شعورشون نمیرسه کسی شاید همینطوریه و اخلاقشه .شایدم بعضیا حق داشته باشن نمیدونم نمیتونم قضاوت کنم.ولی تمرین کن بدونی کجا و با کی راحت باشی با کیا یکم رسمی تر باشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حالا اگه اینجا انگ بهمون نزنن منم همینجوریم مثلا با پسرخاله هام صمیمیت بیشتری دارم تا دختر خاله هام ...

اره منم همینطورم اما تا حرفی میزنیم میگن تنش میخاره یا منظوری داره😕

حالا اگه اینجا انگ بهمون نزنن منم همینجوریم مثلا با پسرخاله هام صمیمیت بیشتری دارم تا دختر خاله هام ...

عزیزم به نظرم این یک کلیشه ی جنسیتی بیش نیست که دخترها حسادت ذاتی دارن 

به جنس ربطی نداره در واقع 

پسرهای اطراف من به شدت حسود هستند خودشون هم اعتراف کردند

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من کلا با همه خوبم.پسر خاله هام برادر شوهرم پسر عمه هام.همشون اونام با ما خیلی خوبو صمیمی هستن ولی خب قضیه ی دوست شوهر سکم فرق داره چون ادمو نمسشناسن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔