2777
2789
عنوان

پول زیاد و تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 60 پست
هیچی ولی پول باشه ارامش هست شوهرم ی مدت خیلی بدورشکست شد زندگیمون اشفته شد کلی لاغرشد ولی الان خدارو ...

خیلی سخته ورشکستگی , امان از وقتی زندگی چپ بیفته با آدم،خدا رو شکر که خوب شده الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه باحسرت به خانم هایی که باشوهرشون خیابون یا مطب میرفتن نگاه میکردم بابا ازدواج کردم که از تنهای ...

آره کاملا برام قابل درکه حرفات، انگار از چاله افتادم تو چاه

اونایی که از لحاظ مادی مشکل ندارن و در آسایشن باید بیان یه روز جای مردم عادی زندگی کنن تا پی ببرن کی ...

من خیلییییی سختی کشیدم برای تامین شهریه دانشگاهم، با کارگری پول جور کردم، واقعا کار و درس همزمان خیلی بهم فشار آورد , منم جز همین مردم عادی و زیر متوسط بودم

۳۰ سال پیره خواهر من تازه ابتدای راهی از این حرفا نزن من ۳۶سالمه میگم کاش الان ازدواج میکردم .۲۶ سال ...

خب من خودم حالا اگه هم بتونم کنار بیام

با خانوادم نمیتونم کنار بیام

همش تیکه میندازن بهم 

با اینکه پولدار و ثروتمندن 

😔

الان نزدیکانم دختر ۴۷ و ۳۷ و ۳۲ هم داریم مجرد

ولی همش گیرشون به منه😔

میخوام مهاجرت کنم نمیزارن 

میگن اول ازدواج 😭

خب من خودم حالا اگه هم بتونم کنار بیام با خانوادم نمیتونم کنار بیام همش تیکه میندازن بهم  با ...

عزیزم زیاد به این حرفا توجه نکن ...راه خودتو برو ...شما مسمم باشی دیگرانم با این قضیه کنار میان .

آره درسته، آخه الان با کرونا که نمیشه پول خرج کرد و لذتی برد، فقط تنهایی مونده برامون ، هیچ دلخوشی ن ...

اونایی که بخواد خرج کنن  تو کرونا هم برن بگردن و کرونا هم براشون مهم نیست

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
کاملا درک میکنم چی میگی.... انگار مفهوم خانواده به جورایی کمرنگ میشه

اره 

من دوست دارم الان شوهرم کارمند بود تا ساعت 2 خونه بود بعدازطهر با هم بودیم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی