2777
2789
عنوان

پول زیاد و تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 60 پست
از نظر من سخته شوهر من تعمیرکار و خرید و فروش موبایل داره خدا رو شکر وضع مالیمون بد نیست ولی از اینک ...

دقیقا منم همین حس و دارم که خیلی سخت میشه بعضی وقتا

منم خیلی تنها بودم و از پول متنفر شده بودم چون داشتم جوونیمو واسه پول بیشتر حروم میکردم پول رو باید خرجش کرد اگه وقت واسه خرج کردنش نداشته باشی مفت هم نمی ارزه واسه همون بعداز هشت سال مجبورش کردم تغییر شغل بده.

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل شوهرت شب خونه است دیگه؟ نیست؟

شوهر من ساعت ۶ صب میزنه بیرون ساعت ده و یازده شب میاد بیچاره همیشه کلافه و خواب آلوده هیچ وقتی برای خودشم نداره چی برسه به من و بچه هاش...ببین اینو نمیگم دل کسی رو بسوزونم شوهر من همیییشه خدا بدهکاره و مدام باید بدوئه خرج ما و کرایه خونه و هزارتا گرفتاری دیگه رو برسونه حتی جمعه هام همینطوره پس بابت همینی هم که داری و هستی خدارو شبانه روز شکر کن 

من اعتراضم کنم شوهرم میگه تواین اوضاع کرونا میخوای چکار کنی. هوبه کرونا اومدگرنه مردای ایرانی جواب غ ...

آره دقیقا با اومدن کرونا هیچ لذتی نمیشه برد از پول 

لذت پول به بخرج کردنشه واسه هر چیزی که آدمو شاد کنه مثل خرید و سفر

دقیقا منم همین حس و دارم که خیلی سخت میشه بعضی وقتا

اره سخته من اکثرا تنها باید برم مطب دکتر باید تنها بری خرید 

من تنها اینجوری نیستم خانم دوستاشم مثل من گله میکنن 

اینم بگم برا کسی سخت هست که احساساتی باشه بعضیا براشون مهم نیست شوهرشون باشه یا نه براشون پول مهم تره 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
شوهر من ساعت ۶ صب میزنه بیرون ساعت ده و یازده شب میاد بیچاره همیشه کلافه و خواب آلوده هیچ وقتی برای ...

خیلی زحمت می‌کشه خدا بهش سلامتی و برکت بده ، اینجور مردها مرد واقعی هستن الان خیلی از جوان‌ها راحت طلبن

اره سخته من اکثرا تنها باید برم مطب دکتر باید تنها بری خرید  من تنها اینجوری نیستم خانم دوستاش ...

آره درسته، آخه الان با کرونا که نمیشه پول خرج کرد و لذتی برد، فقط تنهایی مونده برامون ، هیچ دلخوشی نیست

میتونی چندتا کلاس اسم تو بنویسی خرید بری با دوستات برو کافی شاپ مسافرت مجردی برین

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
منم خیلی تنها بودم و از پول متنفر شده بودم چون داشتم جوونیمو واسه پول بیشتر حروم میکردم پول رو باید ...

کاملا باهات موافقم، خیلی خوب کردی که باعث شدی تغییر شغل بده تا بتونی فرصتی برای لذت بردن از پول داشته باشید

بحث اینه که پول شوهر تا چقدر میتونه جایگزین خودش بشه

مگ شغلش چیه ک حتی یه روز در هفته یا در ماه هم وقت نداره؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
زیاد هم جالب نیست من تو این شرایطم ولی بیشتر دوس داشتم با شوهرم وقت بگدرونم تا با دوستام

کاملا درک میکنم چی میگی.... انگار مفهوم خانواده به جورایی کمرنگ میشه

خیلی زحمت می‌کشه خدا بهش سلامتی و برکت بده ، اینجور مردها مرد واقعی هستن الان خیلی از جوان‌ها راحت ط ...

اونایی که از لحاظ مادی مشکل ندارن و در آسایشن باید بیان یه روز جای مردم عادی زندگی کنن تا پی ببرن کی زندگی میکنه... ولی ماهم شاکریم

کاملا باهات موافقم، خیلی خوب کردی که باعث شدی تغییر شغل بده تا بتونی فرصتی برای لذت بردن از پول داشت ...

همیشه باحسرت به خانم هایی که باشوهرشون خیابون یا مطب میرفتن نگاه میکردم بابا ازدواج کردم که از تنهایی دربیام نه اینکه مسئولیت یه بچه رو هم بندازن گردنم و تمام بشه جوونیم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم